Dvory - neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Dobrý deň, už od začiatku kalendárneho roka sa pomalicky hromadia odpadky vo vnutrobloku pod schodiskom pri zadnom vchode baru Buoni Amici. Bolo by fajn, ak by si majitel podniku plnil aj svoje povinnosti a udrziaval okoli svojej prevadzky v cistote. Jednak ide o verejné priestranstvo a druha vec je otázka času, kedy sa do vriec pustia potkany a ina haved.

Ďakujem.

29. apríl 2020

Milan Vojtas

Ja sa pridávam k podnetu Katky. Zároveň mám k nemu dva ďalšie:
1. tie lavice na sedenie sú tam celučičkú zimu a nepredpokladám, že majiteľ si za zaberanie verejného priestranstva platí tak, ako ostatní majitelia terás. Bolo by vhodné to preveriť.
2. na tomto sedení sa takmer dennodenne zgrupujú ľudia, ktorí tam popíjajú a fajčia. Rúška samozrejme majú dole. Bolo by fajn v dnešnom čase, keď majú byť terasy zatvorené, aby sa mestskáči pozreli občas aj za tento roh bytovky, ktorá z hlavnej cesty nie je vidno.
29. apríl 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

prosím, ak viete o ďalších podmnetoch týkajúcich sa verejného priestoru, tak ich nahláste ako samostatné podnety. Komentáre nie sú vhodným nástrojom na vytvorenie podnetu. Ďakujeme za Váš záujem, tešíme sa z neho. Neváhajte zverejniť ďalšie podnety.

Ďakujeme!
06. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Neporiadok bol uprataný.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania