F. Urbánka-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení
meno
Tomáš 14. júla 2020

Dobrý deň,
Zaujímalo by ma dokedy budú páni mestskí policajti ignorovať krčmu Váh a jej terasu ktorá je celý týždeň otvorená dlho po 22:00.

Mimo to že tam starší páni vykrikujú nadávky celý deň, robia to aj v noci. Nevadilo by mi to keby sme v okolitých domoch nebývali pracujúcich ludia a deti, ktoré kvôli tomu nemôžu spať, po novom pán majiteľ premieta telku na reprákoch dlho po 22:00 a to aj cez týždeň. Hlavne cez leto sa pri otvorenom okne v okoli tohto podniku neda spať.Bolo by fajn keby aspoň začali rešpektovať nočný klud.
Ďakujem

20. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Prevádzkové hodiny na letných terasách v meste Púchov sú upravené Všeobecným záväzným nariadením č. 2/2020 podľa § 4, ods. 2, písm. a), ktorým sa mení a dopĺňa Všeobecne záväzné nariadenie č. 13/2019. Prevádzková doba na letných terasách je v letných mesiacoch jún, júl a august upravená časovo od 08.00 hod. do 23.00 hod. Pokiaľ na letnej terase dochádza k rušeniu nočného kľudu po 22.00 hod., je možné toto telefonicky oznámiť hliadke MsP Púchov, ktorá zjedná nápravu. Telefónne číslo na hliadku MsP Púchov - 0903 132333.

Mestská polícia Púchov
20. júl 2020

Tomáš

Dobrý deň a ďakujem za odpoveď, pomýlil som sa malo tam byť 23:00, každopádne susedka mestskú políciu minulý týžden volala zhruba o jednej v noci, vo štvrtok, nie cez víkend. Samozrejme pani pokračuju v kriku aj ďalšie noci aj po 23.

Chápem teda správne že mesto rieši sitúaciu tak že máme každú noc sami volať mestských policajtov ? Chcel by som vidieť keby vaším deťom pod oknom po polnoci vyhukovali o k***ach a ko***och starí ožrani, to by sa to vyriešilo asi pomerne rýchlo.

Tomáš
20. júl 2020

Dano

byvame cez cestu a chodi tam vykvet puchova naozaj,, s tym vykrikovanim musim suhlasit...pekny odkaz pre centrum mesta :-)))
26. júl 2020

Milan Vojtas

Ďalší príklad, keď mestská polícia nezvláda svoju činnosť. Túto prevádzku majú takmer pod svojimi oknami a namiesto zdvihnutia zadkov a pravidelnej obhliadky po záverečnej len vypisujú litánie na zverejnené podnety od občanov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania