Komenského - parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Uzavretý

Po celom meste sa nachádzajú značky oznamujúce platené parkovanie. Pravidelne a dlhodobo však po meste parkujú rôzne vozidlá bez lístka či parkovacej karty. Bolo by super, keby sa Mestská polícia zamerala na častejšie kontroly zaplateného parkovného, tak ako tomu bolo kedysi.

03. august 2020

Milan Vojtas

Úplný súhlas! Mestu asi vôbec v rozpočte nechýbajú peniaze za nevybraté parkovné prípadne za vybrané pokuty. Jednoduchšie je vyhovoriť sa, že peniaze chýbajú kvôli koronavírusu.

Hlavne, že mestská polícia dostáva z rozpočtu ročne viacej než pol milióna EUR a jej činnosť vôbec nevidno!!!
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

MsP Púchov pravidelne denne, okrem iných úloh, vykonáva kontroly parkovania vozidiel v zmysle platných právnych predpisov v meste Púchov a zistených priestupcov rieši v zmysle Zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v platnom znení.
To, že vozidlo nemá na viditeľnom mieste umiestnený parkovací lístok alebo kartu neznamená, že nemá uhradený poplatok za parkovanie. Tento môže byť uhradený formou SMS parkovania.
Ak má pisateľ podnetu informácie o dlhodobom a pravidelnom parkovaní vozidiel bez uhradenia poplatku, môže kontaktovať hliadku MsP na tel. 0903132333, ktorá okamžite zjedná nápravu.

Mestská polícia Púchov
05. august 2020

Martin

Určite si niekto kúpil lístok cez sms na pol roka :D
05. august 2020

Milan Vojtas

Ale to snáď nie! Hádam nebudú pisatelia a občania suplovať prácu mestských policajtov a nahlasovať neplatičov parkovného. Nech len pekne zdvihnú zadky a robia pravidelné obhliadky pešo!
A zas a znova sme videli ich typický prístup. Občan nahlási, že autá parkujú bez zaplatenia po celom meste, Msp odpíše všeobecnú odpoveď aby sa nepovedalo a tému na tejto stránke uzatvorí. A problém zostáva.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania