Kmeťova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Rajec

V riešení

Aktualna situacia na dvore za Domom sluzieb. Prosim riesit s najomnikmi a obyvatelmi Domu sluzieb pripadne so Slovenskou sporitelnou. Dakujem

11. november 2020

Miro

Presne toto som chcel práve aj ja pridať na “odkaz starostovi”. Slečna mi to vzala z jazyka. Ludia, ste zvieratá!! a to ešte urážam zvieratá. Ani tie by takýto bordel neurobili. Veď v tom neporiadku musíte žiť aj vy! To ste naozaj neni schopný ten odpad zlikvidovať ako ľudia? Kto to má za vás urobiť? Za to asi nieje nikto platený. Všímam si tento problém po celom meste. Prerábam jadro? Šup s tým pred kontajnér, vimieňam okná? Šup ich potichu na kopu....veď to hádam niekto uprace. Kúpil som si nový televízor s uhlopriečkou od tialto až do Žiliny? Krabicu drbnem do kontajnéra na zmiešaný odpad tak rafinovane, aby sa tam už naozaj nič nezmestilo. Prikladám aj foto čo som nedávno odfotil. Zamyslite sa nad sebou.
12. november 2020

Odpoveď samosprávy

Predmetným podnetom sa bude zaoberať MsP Rajec ako prijatým oznámením vo veci podozrenia zo spáchania priestupku proti verejnému poriadku podľa § 47 ods. 1 zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch. Za Váš podnet ďakujeme.

Mgr. Adrian Begáň, náčelník MsP
09. február 2022

Alexandra Tordova

Kmeťova-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Opat aktualna situacia na dvore za domom sluzieb. Okno tam je uz asi mesiac a najnovsie pribudla aj pracka. Krabice ludia nerozoberaju ale hodia cele bud mimo kosa alebo do vreca. Velmi smutny pohlad. Dalo by sa s tym prosim nieco urobit? Dakujem.
09. február 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania