Smreková-Technika kosenia trávnikov

Zodpovednosť za riešenie: Rajec

V riešení

Zdravim, dalo by sa konečne niečo začať robiť ohľadom kosenia trávnikov v Rajci? Trávnik je v určitých miestach ako by ho dobytok obžul, v určitých miestach je vykoseny a na určitom mieste už rovno pripravené na “orbu”. Myslím si, že by sa malo pouvažovať nad technikou a spôsobom kosenia.

21. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Nad technikou a spôsobom kosenia uvažujeme.

Boris Jančík, oddelenie údržby a služieb
22. júl 2021

slavomir

Ono to nie je o technike kosenia. Je to v prvom rade o zlom systéme riadenia. Do personálneho auditu (V/2020) to všetko fungovalo... Ráno cca 6:10 prišla partia s dvoma malými kosačkami pekne a k prírode šetrne pokosili. Hneď za nimi skupina s "ručnými" kosačkami dočistili tam, kde sa kosačky nedostali, cca do týždňa sídlisko bolo pekne pokosené.
Dnes, maj na mysli po personálnom audite, najprv sa sídlisko skosí strojom, ktorý nie je prispôsobený na tento terén a prekážky v ňom, skosí to tak ako vyzerá na snímkoch, potom po určitom čase pošlú malú motorovú kosačku, tá vykosí čo sa dá a potom príde partia čo to "za pucuje". Tento nový a geniálny systém riadenia práce pripomína mi známi socialistický chozraščotný systém riadenia práce.
22. júl 2021

Michael

Ano máte pravdu Pan Kalma. Kopy pokosenej trávy zostali na sídlisku cca 1 týždeň. Už len kúpiť kravy a môžu žrať hotovú silaž.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.