Mudrochova-neuprataná pokosená tráva

Zodpovednosť za riešenie: Rajec

Vyriešený
meno
Veronika 01. júna 2020

Je pekné, že sa pokosí, ale dozametať a vyhrabať pokosenú trávu sa už pracovníkom radšej sediacim na lavičke nechce. Potom ostáva pokosená tráva ako seno alebo takto pri vchodoch a vobec to nevyzerá čisto. A rovnako to bolo aj minulý rok.

01. jún 2020

Veronika

Nie na Partizanskej, ale na Mudrochovej...
01. jún 2020

Miro

Milá Veronika. Nehnevaj sa na mňa, ale títo ľudia si zaslúžia úctu za to koľko sa narobia, aby sme my mali pekné trávniky, čisté chodníky, odhrnutý sneh a tak dalej. Na to koľké plochy musia pokosiť, je toto najmenší problém si myslím ja. Skúsťe na nich pozerať trochu ohľaduplnejšie. Je to nevďačná robota, či prší alebo páli slnko, sú vonku a polievajú kvety, kosia, odhŕňajú, zametajú, po maratóne upratujú ten bordeľ po opilcoch na námestí a priľahlých uliciach. Keby vám niečo poškodili, tak to beriem, ale nič sa snáď nestalo, len treba pozametať. Skúste niekedy krovinorezom pokosiť trávu, a uvidíte že to nieje také jednoduché. Nechcem tu vyvolávať rozbroje alebo niekoho urážať. Len vás chcem poprosiť o trochu ohľaduplnosti.
01. jún 2020

Veronika

Samozrejme si ich prácu vážim, viem, čo všetko robia, no pamätám si časy, keď bolo po kosení vyzametané inak a aj po kosení s krovinorezom... Len keď takto nechajú tú trávu kade tade, a uschne to tam, vietor to rozfúka... Ale takto boli chumáče uschnutej trávy aj minulý rik pri škôlke od rieky a podobne... Ja to toľkonpozametám pred svojim vchodom, ale myslím si, že sa to dá urobiť aj dôslednejšie...
08. jún 2020

Pavol

To myslite vazne?Tych par stebiel travy Vam snad nemoze vadit.
04. august 2020

Odpoveď samosprávy

Pracovníci údržby verejných priestranstiev zároveň s kosením trávy aj zametajú príp. čistia strojovo. V budúcnosti budú viac prihliadať na precíznosť čistenia.
Podnet bol vyriešený.

Ing. Ivana Bahledová, Oddelenie údržby a služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania