Lúčky-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

Vyriešený
meno
Simon 13. marca 2023

Dobrý deň,

na ulici Lúčky zasahujú stromy do cesty približne od čísla domu 16 po 20, ďalej od 28 po 30 (tu parkujú aj auta takže keď ide väčšie auto je problém sa vyhnúť aby ho stromy nepoškodili ) a potom skoro na konci čísla 32 a 33 ..tam tiež sem tam parkujú auta a tam sú najviac stromy ktoré zasahujú do cesty. je možné tieto stromy vyrezať prípadne orezať? ďakujem

26. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dotknutí majitelia rodinných domov boli oslovení s požiadavkou na úpravu korún drevín, ktoré rastú za cestou pred ich domom. V prípade, že nedokážu zabezpečiť orezanie drevín do vzdialenosti 60 cm od obrubníka, tieto práce v jarnom období vykonajú zamestnanci oddelenia technických služieb mesta. Ak orezanie vzhľadom na riziko poškodenia dreviny neprichádza do úvahy, budú posúdené možnosti výrubu z dôvodu nevhodného umiestnenia dreviny do blízkosti miestnej komunikácie.
Kto? Referát životného prostredia
Kedy? 2. štvrťrok 2023

Ing. Zuzana Žideková, prednostka MsÚ
11. júl 2023

M

Dobrý deň,

2.štvrťrok prešiel a výrazná zmena nenastala. Ako to plánujete riešit ? Či zase napíšete, že je to v riešenie a bude sa to riešit 3.štvrťrok v roku neviem kedy? Za 3 mesiace mesto s tým nie je nič schopné spraviť ?
07. august 2023

Odpoveď samosprávy

Úprava korún drevín na ulici Lúčky bola zrealizovaná

Ing. Zuzana Žideková, prednostka úradu
07. august 2023

Odpoveď samosprávy

Úprava korún drevín na ulici Lúčky bola zrealizovaná

Ing. Zuzana Žideková, prednostka úradu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania