Aktualizovať podnet
Ihrisko na Pionierskej ulici pri škole

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Ihrisko na Pionierskej ulici pri škole

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

Vyriešený
meno
Soňa 09. mája 2017

Na ihrisku v areáli školy chýba vhodný podklad pod preliezkami. V lete keď je sucho sa tam práši, po dažďi ostáva blato a kaluže ešte dlho potom ako je už všade sucho. Dnes svietilo podvečer slniečko a deti sme odháňali od šmýkľavky. Pohodená rohožka je nevhodná. Nie raz o ňu deti už zakopli a si ublížili. Žiadame o vhodný podklad. Ihrisko využíva veľké množstvo detí aj počas školského klubu. Podobná situácia je na všetkých ihriskách v Rajeckých Tepliciach. Pri montáži sa vôbec nemyslelo na úpravu povrchu, čo je pri tak zaťažovanom teréne nevyhnutné. Dúfam, že sa dočkáme čoskoro nápravy, keďže takýto stav už trvá skoro 3 roky. Ďakujem v mene všetkých rodičov.

01. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Tak ako pisateľ(ka) správne píše, problém vznikol výberom nevhodného technického riešenia už pri výstavbe detských ihrísk. Len si dovolíme spresniť, že táto situácia pretrváva už trochu dlhšie, ako je v texte uvedené, pretože ihriska boli vybudované v predchádzajúcom volebnom období.
V každom prípade bude povrch na doskočiskách a ostatných zaťažovaných miestach zrekonštruovaný, postupne na všetkých ihriskách a to v krátkom čase. Keďže opravu budeme realizovať svojpomocne, čas prispôsobíme možnostiam našich zamestnancov - oddelenia technických služieb.
Výber materiálu sme podriadili frekvencii využitia a záťaže na konkrétnom mieste. Z uvedeného dôvodu Vás týmto prosíme o spätnú väzby spôsobom, že sa po realizácii rekonštrukcie vyjadríte ku kvalite a vhodnosti použitého materiálu ( a možno nielen k nej). Vopred ďakujeme.


Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ
20. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Povrch bol zrekonštruovaný na všetkých detských ihriskách v meste a ihriska by momentálne mali slúžiť deťom bez obmedzenia. Ďakujeme občanom - pisateľom aj za takúto formu spolupráce.

Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania