Pavla Gojdiča-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

Vyriešený
meno
Michaela 28. apríla 2021

Dobrý večer. Už nám došla trpezlivosť posielam Vám foto, takto to u nás vyzerá pravidelne. ______ prechádzajúci na telek majú pri našej bytovke raj. Uvítali by sme klietky na kontajner, možno by sme predišli takému neporiadku. Pri vchode nám aj chýba smetna nádoba na bio odpad. Za odstránenie ďakujeme.

28. apríl 2021

Peter

to iste je velmi casto na komenskeho ☹️ ja som zvedavy kedy zacnu robit uzamykatelne ohrady smetnych nadob lebo udajne to budu robit.. tak dufam ze tohto roku sa dockame.. pridavam mapku kde budu stojiska kontajnerov na komenskeho sidlisku
28. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet
Kto? pracovníci MObS
Kedy? priebežne

Ing. Viliam Palenčár, vedúci OKS
28. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Reakcia na pána Petra:
Dobrý deň, fotografia ktorú ste uviedli je iba pracovný návrh zonácie združenia stojisk na odpady na sídlisku Komenského. Určite to nie sú pevné body stojísk, pretože tie budú známe až po vypracovaní projektovej dokumentácie. Už teraz vieme povedať, že každé stojisko má minimálne dve alternatívy, preto vami uverejnená fotografia je predčasná. Konečné umiestnenie stojiska závisí od mnohých vecí ako napr. vedenia podzemných sietí, nadzemných sietí, výskytu drevín a priestorových požiadaviek. Akcia sa pripravujú projekčne, následne musí byť vydané stavebné povolenie, urobené verejné obstarávanie na zhotoviteľa a až potom sa začne s realizáciou. Všetko má svoj postup. Každopádne, finančné prostriedky sú schválené pre sídlisko Komenského vo výške 30 000 Eur. Až podrobný rozpočet stojísk ukáže, koľko zo stojísk sa bude môcť zrealizovať v tomto finančnom limite.

Martin Judičák, prednosta MsÚ
06. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, k požiadavke nádoby na bioodpad:
Na Gojdiča sú tri nádoby, ktoré slúžia pre všetky 4 vchody. Kapacitne je to prepočítané a malo by to postačovať. Doterajšia prax aj ukázala, že nie sú preplňované pri zvolenej týždennej frekvencii odvozu. Pri bioodpade neplatí zásada, že každý vchod má vlastnú nádobu. Z uvedeného dôvodu by ste mali využívať jednu z 3 nádob, ktoré sú v dostupnej dochádzkovej vzdialenosti.

Martin Judičák, prednosta MsÚ
04. november 2021

Odpoveď samosprávy

Priestor okolo kontajnerov pravidelne čistia pracovníci MObS. Podnet je vyriešený. V prípade potreby kontaktujte Oddelenie komunálnych služieb MsÚ
Kto? pracovníci MObS

Ing. Viliam Palenčár, vedúci OKS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania