Komenského-lavička-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

Uzavretý

Dobry den. Chcel by som vas poprosit. Robili sme obnovu bytovky a ked sa osadzovali nove lavicky pri bytovke.. nebolo mozne osadit lavicku na povodne miesto starej z dovodu docasneho ohradenia staveb. materialu.. Teraz je obnova bytovky ukoncena.. a boli by sme radi aby sa dodatocne osadila lavicka a tak nahradila tu staru.. Je to mozne zariadit? dakujem za odpoved.. na fotke je oznacene miesto kde lavicka povodne bola

26. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Novú lavičku môžete osadiť na miesto starej
Kedy? priebežne

Ing. Viliam Palenčár, vedúci OKS
26. máj 2021

Peter

dobry den. ja sa nepytal ci si mi mozeme osadit lavicku.. ale ci nam ju osadi mesto..
31. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lavičky boli osadené v rámci stavby "Regenerácia vnútroblokov na Ul. Komenského". Tak ako uvádzate, z dôvodu zatepľovania bytového domu sa lavička umiestnila na druhú stranu vchodu č. 33. Stavba je ukončená a premiestnenie lavičiek už nie je možné. Nevidíme na to ani dôvod, keďže obe lavičky sú osadené rovnako po pravej strane vchodov bytového domu.

Ing. Marek Greš, referát výstavby a územného plánovania
31. máj 2021

Peter

ale my sme mali lavicku aj predtym na tom mieste ale bola kamenna a uz skor ju vzali prec lebo bola dost poskodena.. takze tu lavicku dali iba na povodne miesto tej prvej lavicky.. a tam kde bola druha.. kde bolo to oplotenie.. tak by bolo vhodne osadit lavicku namiesto starej.. To je taky problem dat este 1 lavicku???
31. máj 2021

Peter

my sme mali 3 lavicky pri bytovke. teraz su iba 2..tak ja vas ziadam o osadenie chybajucej lavicky..
02. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

vymazali sme niektoré komentáre, nakoľko porušovali pravidlá portálu Odkaz pre starostu. Prosíme o slušnú a neútočnú diskusiu.

Ďakujem za porozumenie.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v rámci projektu Regenerácia vnútroblokov na ul. Komenského, ktorý je realizovaný v pešej dostupnosti do vzdialenosti 100 -150 metrov od adresy Komenského 33, bolo osadených približne 50 nových lavičiek a veľký altánok, z uvedeného dôvodu sa nám javí vaša požiadavka na osadenie ďalšej 1 lavičky ako neopodstatnená a neprimeraná.

Martin Judičák, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.