Komenského-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

V riešení

Dobry den. Chcem poziadat mesto aby dohodla s VPS aby chodili castejsie k nam na komeňak.. hlavna cesta je sustavne zanesena kamenami z cesty ktora pretina zeleznicny prejazd.. stale su kamene zanasane na hlavnu cestu. rieste uz konecne tu cestu k trati.. hej viem.. nueje majetok mesta.. ale zo starsich odpovedi viem ze mesto vlastni 9 m z tejto cesty.. tak urobte aspon tych 9 metrov nech nemame stale bordel a prach pred bytovkou.Velmi sa praši.. mame velmi zhorsene zivotne prostredie..

29. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet
Kto? pracovníci MObS, pracovníci VPS
Kedy? priebežne

Ing. Viliam Palenčár, vedúci OKS
29. júl 2021

Peter

neskoro mi odpisujete lebo som to vcera upratal sam! Dnes presli o 13.30 aktivacní pracovnici okolo.. a zamietli par kamienkov ktore sa uz od vcera opat zaniesli na cestu.. Takze treba ich poucit aby si vsimali lepsie okolie ktorym prechadzaju..
29. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, strojné čistenie je na tejto ulici zmluvne dohodnuté 2 x mesačne dodávateľským spôsobom. Dohodnuté je aj ručné čistenie, ktoré zabezpečí malá obecná služba. Rekonštrukcia cesty je investícia, ktorej realizáciu a krytie musí zabezpečiť mestské zastupiteľstvo. Pre rok 2021 bola v zozname všetkých plánovaných investičných akcií ale nebola schválená zastupiteľstvom medzi tie, ktoré sa posunuli do realizácie. Naďalej ju vedieme v zozname do ďalších období. Mestský úrad nemôže rozhodnúť o realizácii takejto investičnej akcie bez predošlého schválenia mestským zastupiteľstvom. O tejto skutočnosti sme vás už v minulosti informovali. Nepomôže ak budete posielať opakovane podnety na úrad. Odporúčame obracať sa na poslancov, ktorí o tom rozhodujú alebo na Komisiu pre investície a rozvoj mesta.

Martin Judičák, prednosta MsÚ
29. júl 2021

Peter

Komenského-cesta-znečistená

Dobry den. Dnes o 9 hod. presiel popri nasej bytovke Komenskeho 32-33 cistiaci stroj Bucher. To je fajn ale chcel by som upozornit ze pravdepodobne tento stroj nevysaje tie vacsie kusy kamenov ktore vidite na ceste. Tento stroj ich obisiel a ostalo to stale znecistene. Nechcem tymto utocit na vodica stroja. to nie.. chapem ze ten stroj to zrejme nedokaze povysavat. ale v pondelok presli okolo bytovky aktivacní pracovnici.. no nikto sa neunuval pozametat cestu.. ja som to dnes urobil sam lebo sa na to uz nemozem pozerat.. Ziadam mesto aby zabezpecilo normalne upratanie vsetkych kamenov na ceste.. ved od toho tí ludia su predsa.. my obcania bytovky vchodov 32-33 sme uz zlostní pretoze zodpovední ludia to flakaju..
29. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

upozornili sme samosprávu na Vašu aktualizáciu.

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
29. júl 2021

Peter

uz netreba.. kaslem na to. viac nepisem.keby kazdy robil to co ma.. a co sa od neho ocakava.. tak nemusel by som pisat tolko podnetov stale o tom istom! .
02. august 2021

Odpoveď samosprávy

Posielam fotografie po úprave malou obecnou službou.

Martin Judičák, prednosta MsÚ
06. júl 2022

Peter

Komenského-cesta-znečistená

Dobry den
Chcem sa opytat.. stale treba pisat podnet na mesto aby sa urobil poriadok na problemovom useku cesty na ktory som uz mnohokrat upozornil? Nekonecny problem s kamenami na ceste krizujucu zelez. trat. k zahradkam.. oproti bytovky Komenskeho 32-33.. Kde su aktivacní pracovnici? Uz min. mesiac ak nie viac je znecistena cesta.. Ta cesta k trati je katastrofa a odkedy nejaky dobrak vysypal kamene ma tu cestu aby akoze vyrovnal nerovnosti a jamy tak je to este horsie ako predtym lebo tie kamene. su velke..

06. júl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania