Matice slovenskej-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

V riešení
meno
Olívia Daňková 04. januára 2022

V rámci nášho školského projektu (Súkromné gymnázium DSA Sabinov) na vyriešenie určitých problémov v našom meste, navrhujeme osadenie odpadkových košov pozdĺž cyklistického chodníka pri Toryse, smerom do Orkucan. Momentálne sa tam nachádza iba jeden kôš, kvôli čomu sa na ostatných miestach pri chodníku najmä v letných mesiacoch hromadia odpadky, čo kazí príjemnú atmosféru tohto prostredia a hlavne ho znečisťuje.
Za vybavenie vopred ďakujeme.

17. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
veľmi nás teší, že študenti Vašej školy v rámci školského projektu pracujú na témach, ktoré sa týkajú všetkých. V tomto smere ponúkame k jednotlivým návrhom konzultácie, ktoré Vám môžu pomôcť získať nové informácie a ktoré môžu ovplyvniť aj tvorbu Vašich návrhov.
Čo sa týka samotného návrhu osadenia košov pozdĺž cyklistického chodníka. Uvedený návrh už bol niekoľkokrát komunikovaný na rôznych fórach. Do budúcna s takýmto riešením uvažujeme, ale za podmienky získania externých finančných prostriedkov na materiálno-technické vybavenie Malej obecnej služby. Žiadosť máme na Envirofonde podanú.
Kto? Oddelenie komunálnych služieb
Kedy? po rozhodnutí Envirofondu

Martin Judičák, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania