Komenského-dlhodobo odstavené vozidlá

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

Vyriešený
meno
Štefan 27. februára 2022

Dobrý deň, chcem upozorniť na auto, ktoré blokuje vjazdy do garážu susedovi a tečie mu olej. Auto je tu už niekoľko mesiacov odstavené. Tiež Vás chcem poprosiť o riešenie situácie, pretože auta tam parkujú pravidelne a blokujú výjazd a vjazd z garážu. Musí sa to riešiť s políciou a zbytočne dochádza ku konfliktom.

27. február 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

jeden podnet môže obsahovať vždy len jeden problém. Podnet vyššie sme prijali ako problém dlhodobo odstaveného vozidla a bol zaslaný samospráve na riešenie.

Podnety týkajúce sa nesprávneho parkovania v súlade s pravidlami portálu neprijímame. Podnet je možné zadať nanovo, ako podnet na osadenie protiparkovacích zábran, zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti.

Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnetoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre Starostu
01. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Na podnet Mestskej polície - Sabinov, majiteľ vozidlo z verejného priestranstva odstránil.

MsP
01. marec 2022

Štefan

Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania