Murgašova-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

Vyriešený
meno
Andy 21. júna 2022

Vykopove práce,ktoré boli uskutočnené v apríli. Miesto bolo po ročnej vykopavke firmy Ekosvip upratane jarnym upratovanim miestnymi obyvatelmi,taktiez posiata trava,kupena z vlastneho vrecka,ktora nestihla ani len vzklicit.Kde je firma,pracovníci,ktorí kable nevlozili do zeme??A nechali ich pohodene na zemi vyse mesiaca???Upozornujem,ze v mieste vykopu je plynova pripojka.....Kde sú kontrolóri mesta,príp.stavebny urad???

22. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Sabinov povoľuje rozkopávky väčšieho rozsahu po úsekoch / ak je to možné / s tým, že len po ukončení jednej etapy, prípadne ulice sa pokračuje ďalším úsekom. Pred pár týždňami bolo ukončené uloženie optického kábla pozdĺž bytového domu Murgašová 2-8 s tým, že pri vchode Murgašová 8 sa má realizovať štartovacia jama a realizovať prepich popod cestu - ul. Murgašová do parku, z parku prepich popod cestu Kpt. Nálepku a realizovať úsek v chodníku na ul. Hollého. Z toho dôvodu je pri vchode Murgašová 8 stočený kábel pripravený na realizáciu hore uvedeného úseku. Kontrolou pred pár týždňami bol úsek za bytovým domom Murgašová 2-8 uvedený do pôvodného stavu až na plánované pokračovanie pri vchode Murgašová 8. Aktuálny stav ešte dodatočne skontrolujem a prípadné nedorobky prejdem s realizátorom stavby aby boli odstránené čo najskôr.

Ing. Peter ONDREJ, oddelenie výstavby
21. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti prebiehajú stavebné práce - prepojenie optického vedenia ul. Murgašová 2-8 s ul. Hollého. Z tohto dôvodu sú pred a za vchodom Murgašová 8 neukončené terénne úpravy. Po ukončení tohto úseku bude do pôvodného stavu uvedená zeleň, v ktorej sa realizovali výkopy.

Ing. Peter ONDREJ, oddelenie výstavby
16. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kontrolou dňa 12.8.2022 bolo zistene, že všetky nedostatky na ul. Murgašová 2-8 boli odstránené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania