Dlhodobo odparkované vozidlo bez platnej STK

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

V riešení
meno
Lea Magdova 22. júna 2014

Dobry den, toto vozidlo SPZ: SA 099 BJ , zeleny Citroen parkuje dlhodobo bez pohnutia (cca 9 mesiacov ) pred vchodom na CINTORINSKEJ 11. Vozidlo od 10/2013 nema platnu STK a EK, cize nie je sposobile na prevadzku po pozemnych komunikaciach. Na Cintorinskej je zalostne malo neplatenych parkovacich miest, preto by podla mojho nazoru bolo vhodne aby majitel toto vozidlo ostranil a uvolnil tym jedno parkovacie miesto pre obyvatelov, ktori svoje vozidla denne pouzivaju ale hlavne ich maju riadne sposobile na prevadzku po pozemnych komunikaciach . DAKUJEM za kladne vybavenie.

23. jún 2014

farkas

"zalostne malo miesta" ziaden zakon nepredpisuje kolko volnych a kolko rezervovanych miest je dovolenych ? v Sali su ulice kde je z 15miest iba 1-2volne. A kam sa vlastne stracaju peniaze z vyberania parkovacich miest ? V meste su vsetky cesty rozbité
01. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Majiteľ vozidla bol upozornený hliadkou MsP na neplatnosť STK,EK . V súčasnosti tam už uvedené vozidlo neparkuje.
S pozdravom.
Peter Krokavec


MsP Šaľa
04. júl 2014

Lea

Problem nevyrieseny . Vozidlo majitel preparkoval na nove male parkovisko na pred vchodom na Cintorinskej 17 a nadalej blokuje volne parkovacie miesto nakolko EK a STK je stale neplatna .
07. júl 2014

Peter Krokavec

Ďakujem za podnet. Nakoľko majiteľ vozidla nereagoval na upozornenie a len preparkoval vozidlo, bude z dôvodu neplatnosti STK a EK odstúpený na Okresný úrad - odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na doriešenie.
S pozdravom.
Peter Krokavec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.