Nočný kľud - OC Barter

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

V riešení
meno
Milan 14. septembra 2014

Vážený pán primátor (alebo vážená pani/pán ktokoľvek to čítate).
Chcel by som Vás upozorniť a zároveň požiadať o otvorenie diskusie na tému otváracích hodín barov/kaviarní/terás v budove nazývanej OC Barter stojacej na Petra Pázmáňa 915 (teda aspoň takú adresu uvádza GoogleMaps). Ľudia žijúci v priľahlých bytovkách na uliciach 8. Mája, Hurbanovej a P.Pázmáňa sú celé leto, víkend čo víkend obťažovaní nepríjemným hlukom šíriacim sa z ožratých a poloožratých zákazníkov týchto zariadení. Pokiaľ ma pamäť neklame, o 22.00 sa začína nočný kľud, pre nás, čo v tejto oblasti žijeme sa však kľud začína často až po druhej hodine v noci, kedy títo "zákazníci" opustia tieto zariadenia a odídu produkovať hluk niekam inam. Žijú tu rodiny s deťmi, dôchodcovia, pracujúci ľudia, študenti. Veľmi ma mrzí, že záujem týchto hlučných zákazníkov o požívanie alkoholických nápojov a mne neznámeho pána podnikateľa o zisk je v súčasnosti uprednostňovaný pred našim právom na nerušený spánok.
S nádejou na zmenu sa Vám teda ozývam aspoň touto formou a pevne dúfam,že sa budete venovať preskúmaniu súčasnej situácie. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale pripadá mi až detinsky naivné, ak si niekto, kto schvaľoval otváracie hodiny pre Waikiki bar myslel, že to nebude spôsobovať rušenie nočného kľudu.

S úctou, Váš potenciálny volič.

18. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dbrý deň.
MsP prijme opatrenia vo forme zvýšeného počtu kontrol a obchôdzok zameraných na dodržiavanie nočného kľudu. Rovnako budú predvolaní prevádzkari za účelom riešenia vzniknutej situácie.
S pozdravom

Miroslav Martinček
zástupca náčelníka MsP Šaľa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania