Betónové kocky

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 05. decembra 2011

Firma po zateplení strechy nechala po sebe tieto betónové kocky, ktoré zhodili zo strechy.

05. december 2011

Róbert Andráši

Tie betónové kocky sú tam naschvál, nie? Aby si tade neskracovali autá cestu. Niektoré bytovky tam takto zvyknú dať kamene. Na niektorých miestach mi to tak vysvetlili ľudia z bytoviek, rozmýšľal som namiesto betónových kociek tam dať pekné skaly.

Hovorili ste s ľudmi z bytovky? Mám pocit, že je to pri bytovke, kde sa dávali aj kvetináče z druhej strany, aby tade nechodili autá. Naozaj majú ísť preč?
05. december 2011

Šaľa

Ano, naozaj maju íst preč! Tie tam ostali po zateplení strechy bytovky. Kvôli skracovaniu cesty (prejazdu) medzi Budovateľská-Kukučínova sú osadené stĺpiky, pri ktorých sa tiež nachádzajú dalšie kusy betónu.
09. december 2011

Róbert Andráši

Kontaktoval som bytovky v okolí. Kamene majú stále dôvod tam zostať. Stĺpiky len čiastočne odstránili jazdenie áut v tej časti. Prechádzajú tade po chodníku autá od Budovateľskej a aj vzadu zaparkované autá od Kukučínovej 15-17. Prejazd áut spôsobuje aj prepadávanie a upchávanie kanalizačnej prípojky. Bytovky si ju musia čistiť za vlastné financie. Koľajnice od áut zretelne vidno. Tam treba osadiť stromy a opraviť chodník.
10. december 2011

Anonymný užívateľ

Riešený? Neriešený? Dáme o tom rozhodnúť v hlasovaná alebo počkáme na vyjadrenie z mesta? To vyjadrenie tu určite v tomto prípade veľmi chýba... V podobných prápadoch, ak sa mesto zachová tak, že podnet odignoruje, priraďujeme status "Neriešený". Snáď nám teda to vyjadrenie niekto pošle.
10. december 2011

Šaľa

Cením si váš záujem, ale to mi chcete povedať že si tu v tomto meste može ktorákoľvek bytovka len tak hodit vedľa bytovky betón a tvrdiť, že je to tam preto a preto a všetko je v poriadku? Ide o verejné priestranstvo a zeleň. Mi chcete povedať, že toto riešenie navrhlo a povolilo mesto?
10. december 2011

Róbert Andráši

Rozumiem. Ďalšie kroky a komentáre nechám na pracovníkov mesta. Venujú sa tomuto podnetu, to viem.
20. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

posielam aktuálny stav podnetu.

S pozdravom,

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania