Plne odpadkové kontajnery na recyklovaný zber

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Vyriešený
meno
Monika Járošiová 22. júna 2012

Na Bottovej ulici sú vždy predtým ako majú prísť smetiari vyniesť kontajnery na recyklovaný zber, všetky kontajnery úplne preplnené, hlavne kontajner na plast ale aj na papier a občas aj na sklo, a ľudia, ktorí by inak aj separovali, dávajú odpad buď vedľa kontajnera, ktorý ako som videla, smetiari potom hádžu do zmiešaného odpadu, alebo ho samotní ľudia hádžu už do zmiešaného odpadu. Toto v ľuďoch utvrdzuje názor, že separovanie nie je vôbec zvládnuté zatiaľ v našom meste.

03. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

„Od 1. júna sa kontajnery na papier a plasty vyvážajú vždy v utorok namiesto soboty, preto boli pravdepodobne v pondelňajší deň (deň pred vývozom) preplnené.
Vzhľadom na vyšší počet obyvateľov v tejto lokalite, po dohode a s prísľubom od vývozcu SITA Slovensko, a.s., budú doplnené kontajnery na zber separátov nasledovne: + 1 ks na papier a + 1 ks na plasty najneskôr v druhej polovici júla. Uvedený termín je viazaný na prísun nových kontajnerov na stredisko Šaľa práve v tomto termíne.“

S pozdravom

Melušová Zuzana
MsÚ Šaľa
03. júl 2012

Monika Jarosiova

Dakujem velmi pekne za odpoved. Velmi milo ste ma prekvapili ze ste to takto vyriesili, ani nahodou som necakala az takuto konstrukcnu odpoved.

Este by som sa chcela spytat druhu vec, dalo by sa este zariadit aby sa dal priklop na kontajnery na papier otvarat? Pretoze vacsinou sa neda otvorit a tak tam pcham papiere komplikovane cez ten maly otvor.

Dakujem este raz za odpoved a hlavne som velmi vdacna ze nas problem vyriesite.

S pozdravom
Monika Jarosiova
obyvatelka Bottovej ulice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania