Nekvalitne zrekonštruovaný chodník na ul. Nešporova

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 26. júla 2012

Na ulici Nešporova bol takto "zrekonštruovaný" chodník. Neviem, aká časť chodníka bola rekonštruovaná pri posledných prácach (zrejme rekonštruovali plynovody), ja som si všimol nekvalitnú prácu pri posledných dvoch alebo troch vchodoch činžiaka oproti samoobsluhe Jednota (ak pôjdete od mosta), robili tam asi pred mesiacom alebo dvoma. Niektoré dlaždice boli pri prácach polámané, z iných chýba polovica, ktorá je doplnená pieskom. Chodník je odfláknutý celý, ale je možné, že už dávnejšie. Toto nie je len vizitka firmy ktorá má túto prácu na svedomí (pri prácach tam boli autá s označením PKP/SPP), ale aj mesta, ktoré takúto "prácu" nekontroluje. Výškový rozdiel medzi najvyšším a najnižším miestom je viac ako 50mm. Posledná fotka je z oblasti bližšie k mostu.

27. júl 2012

Anonymný užívateľ

Všimol som si, že fotka, o ktorej píšem ako o poslednej, sa zobrazuje ako prvá. Dnes som šiel okolo a všimol som si tiež, že dlaždice "sadajú" , takže výškový rozdiel je aj dvojnásobný oproti spomínaným 50mm (na konci chodníka pri obuvníkovi).
16. august 2012

ReDo

V tomto úseku je pôvodný neupravovaný chodník, ktorý nebol pri rekonštrukčných prácach nijako dotknutý. Vedenie plynovodu sa nachádza mimo tejto časti chodníka a v tom úseku, kde vedenie zasahovalo do chodníka, prišlo k jeho úprave, čo znamená, že tá časť je momentálne v lepšom stave ako pred samotnou rekonštrukciou, dokonca prišlo aj k jeho rozšíreniu.
06. november 2012

Anonymný užívateľ

Aktualizácia: chodník je nepoužiteľný, o čom svedčí bohatá vegetácia na ňom, keďže ľudia ho radšej obchádzajú po ceste.
06. november 2012

Anonymný užívateľ

Chodník bol sfušovaný takmer v celej dĺžke. ReDo má na mysli asi koniec pri hlavnej ceste, ktorého fotku som omylom vložil tak, že sa zobrazuje ako hlavná fotka. Ale ani ten sa mi nejaví, ako by bol v lepšom stave - nedá sa chodiť ani po úzkom pásiku rozširujúcom chodník, ktorým mimochodom stavebník zlikvidoval časť verejnej zelene, ani po rozbitom chodníku.

V podnete som mal na mysli hlavne opačný koniec - pri obuvníkovi a mäsiarovi. Celé toto "dielo" vyzerá tak, ako by boli autori pri jeho tvorbe sťatí na mol, rovnako, ako tí, čo ich kontrlolujú.

Uvítal by som aj vyjadrenie niekoho, kto je na písanie podobných výhovoriek ako napísal(a) ReDo oficiálne kvalifikovaný (a je za to platený).
07. november 2012

ReDo

ReDo - v skratke referát dopravy mesta Šaľa. Rekonštrukčné práce na plynovodoch v tejto lokalite stále prebiehajú, celý proces je časovo náročný nie len z technickej, ale aj z administratívnej stránky. Chodník bude do 9. 11. 2012 upravený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania