Vyhradené parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Vyriešený

prenajimatelia parkovacich miest by si mohli vykreslit parkovacie miesto aby sa nestávalo , že ostatný vodiči nenechajú dostatok miesta a prenajímateľ bude zúriť. Alebo druhá vec , že ostane až moc veľa miesta a ostatní nebudú mať voľné miesto na zaparkovanie.

28. apríl 2013

blanka

presne tak , treba vyznacit aj vodorovne , vodic potom nevie kolko miesta ma nechat , hlavne ak tam parkuje nejake sirsie auto
04. máj 2013

gapatorino

na Bottovej uz čiary namaľovali
21. november 2013

Scanner

Aj na Okružnej sú už čiary namaľované, len zabudli to oznámiť nájomníkom parkovacích miest čo majú v pláne. Ja som si parkovisko vyznačil sám a na vlastné náklady 3 týždne skôr, stálo ma to 12 € + práca. Preorganizovali parkovisko a moja práca sa znehodnotila, lebo teraz ich napadlo inak označiť ako vtedy, keď mi to vymeral pán Políček, referent dopravy a tech. činností. Pre niekoho 12 € je nič, ale ja som invalidný dôchodca, pre mňa je to dosť. Touto cestou ďakujem aj za zvýšenie poplatku o 100% za prenájom miesta pre zdravotne ťažko postihnutých osôb. Možno tie peniaze ktoré som zaplatil zlepšia parkovanie v meste a nie ročné odmeny niektorých.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania