Parkovanie v centre

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Neriešený

prečo sa nezakáže parkovanie áut na začiatku pešej zóny ? Autá tam parkujú pri prechode pre chodcov. Keď idú mamičky cez prechod tak musia autá parkujúce na chodniku "pešej zóny" obchádzať po ceste. Je to ešte aj pod kamerou MsP.

30. máj 2013

vladka

každodenné parkovanie na chodniku pešej zóne , nedodrzanych 5m od priechodu pre chodcov
31. máj 2013

Andrej

vladka a kde je to parkovane auto na chodniku?
03. jún 2013

vladka

ano to je uz na chodniku alebo nazvime to pesia zona
23. jún 2013

Peter Mattovič

Ale veď tam nieje zákaz.
23. jún 2013

Peter Mattovič

Inak bude to stále horšie s parkovaním. Vraj sa to sľubované parkovisko nebude stavať lebo niesu peniaze. Strašne nekompetentné vedenie má toto mesto. Najprv urobia humbuk, a potom vraj niesu peniaze. Zase si asi niekto nemenovaný z vedenia potrebuje postaviť dom. Už by bolo načase aby aa súčasné "nevedenie" pakovalo a vzal to do rúk niekto kompetentný. Potom sa možno začne seriózne riešiť aj otázka parkovania a nebude sa stávať že autá sú nútené stáť aj na chodníku.
24. jún 2013

vladka

Zákaz vyplýva zo zákona. Treba nechať 1, 5m miesta na chodníku a aj 5m pred priechodom. Mamičky čo tadiaľ prechádzajú po priechode musia veľakrát slalomovať medzi autami. A nie raz ísť po ceste. Dokonca je to takmer v zákrute a aj pod kamerou MsP. Vyberať tam pokuty je čistá ryža. Ano s parkovaním to bude čoraz horšie
27. jún 2013

Peter Mattovič

Vladka veď práve. Mestu nejde o riešenie situácie. Veď od koho by potom mestský policajti vyberali pokuty za zlé parkovanie keby bol dostatok riadnych parkovacích miest. Takto mesto nič nedá len berie. Ale keď bude množstvo ohlasov, tak aby sa ľudia nebúrili možno spravia nejakú kozmetickú úpravu aby sa nepovedalo. A ľudia im na to zase skočia.
03. júl 2013

patek

Pan Mattovic, Vase vyjadrenia su zalozene na vymysloch a totalnych blbostiach....niekto si postavi dom....nie su peniaze....uplne staci, ze existuju hlupaci ako vy
03. júl 2013

Peter Mattovič

pán Patek to že vy žijete vo svojom svete a nevidíte čo sa okolo vás deje neznamená že to neexistuje. Ak nemám pravdu tak mi vysvetlite kde sú peniaze ktoré boli určené na výstavbu parkoviska. Buď ich niekto rozkradol alebo nikdy neexistovali. V prvom prípade ide o zlodejinu a v druhom o nekompetentnosť. Láskavo keď reagujete tak argumentami a nie sedliackymi urážkami.
10. júl 2013

patek

Z dovodu porusenia pravidiel diskusie bol tento prispevok odstraneny.
10. júl 2013

Peter Mattovič

Vy ich máte určite overené však? Tak prečo sa s nami o ne nepodelíte ale namiesto toho sa tu len strápňujete?
18. júl 2013

patek

Blbca verejne yo seba moc robit nemusim.....nieco tusim a s Vasimy chymeriami to nema nic spolocne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania