Nový chodník

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

V riešení

Dúfam že novo vytvorený chodník pri kostole nebude skolaudovaný. Keď tadiaľ tlačím kočík tak sa bojím aby dieťa nedostalo otras mozgu. Kompetentný z MsÚ by sa tadiaľ mali prejsť

15. november 2013

Ano Ano

chodník je určite vybudovaný odborníkmi...vidno, akú pracovnú silu využíva firma AVA STAV, ktorá vyhonáva tieto práce okolo kostola....Pri takýchto prácach sa hľadí len na cenu...(cenu materiálu aj pracovnej sily..)
03. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

jedná sa o bežný chodník z betónovej dlažby. Momentálne je to stavba a chodník nie je dokončený, chýba výplň špár s následným vyrovnaním pomocou vibračnej dosky. Typ dlažby a jej uloženie je vykonané v súlade s technickým postupom a neodlišuje sa od iných betónových dlažieb, ktoré sa nachádzajú v meste Šaľa.

S pozdravom,
Melušová Zuzana
MsÚ Šaľa
15. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

výstavba centálnej mestskej zóny bola dokončená vrátane uvedeného chodníka.

Melušová Zuzana
kancelária primátora
Mestský úrad Šaľa
22. máj 2014

Milan

Ďalej ma prekvapuje, akým spôsobom je riešená prestavba danej zóny. Všimol som si, že množstvo vecí sa buduje "dodatočne", napríklad skutočne zaujímavý retardér, ktorý nielenže plní svoju úlohu, ale navyše sabotuje správne fungovanie cestnej komunikácie na Školskej ulici tým, že zabraňuje odtoku dažďovej vody dole kopcom do kanalizácie a tak keď prší, vytvára sa na danom mieste umelé jazero. Taktiež musím spomenúť kvalitu použitých materiálov, najmä betón, ktorý už vykazuje známky zvetrávania, rozpadá sa na viacerých miestach a dokonca sa na ňom tvoria pukliny. Ešte musím spomenúť aj osvetlenie na Školskej ulici, ktoré je tiež nekvalitné a odfláknuté. Po krátkom čase sa jedna lampa rozpadla. Navyše je umiestnené až prehnane nahusto... Omietka na spodnej časti javiska letného kina je fušerská práca, pôsobí úplne nevkusne a neprofesionálne, akoby tam bolo použité množstvo odtieňov farby. Asfaltová pokrývka cesty na Školskej ulici puká, je tiež nekvalitná. Jednoducho na prerábke danej zóny je toľko chýb, že to ani nie je možné. Zdiaľky vyzerá krásne, no keď prídem bližšie... A k novej fontáne len toľko, že je to asi najlacnejšie riešenie. Chodník sa mi teraz páči, až na pár nerovností. Pred CVČ sú nekvalitné plastové poklopy (na chodníku), ktoré sa hneď dolámali a podľa mňa nie sú určené do exteriéru a ešte k tomu na chodník.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania