Nefunkčné osvetlenie novej CMZ

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Neriešený
meno
Peter 05. februára 2014

Dobry den

Neviem kolko ludi z vedenia mesta chodi cez alebo okolo CMZ vo vecernych (resp, rannych) hodinach? CMZ je pomerne nove dielo ale ako som si vsimol je uz dost vypalenych (malo svietiacich) svetiel verejneho osvetlenia. Zatial som nepresiel celu CMZ takze ich moze byt viac ako som si vsimol ja. Na obrazku som znazornil ktore svetla su nefunkcne (najciac je ich v kostolenj zahrade) PS: Neviem aku maju take ziadrovky zivotnost ale podla toho kolko vydrzali tak asi nie dlhu .... ale ved nase mesto na to ma ...

06. február 2014

Policek

Je to ešte stavba, momentálne má na starosti všetko stavebník a mesto platí rovnakú sumu, aj keby tie žiarovky vymenili stokrát.

Dôvodom vypálenia je ale chybná séria a výrobca dodá komplet nové žiarovky do každej novonamontovanej lampy pouličného osvetlenia.
24. apríl 2014

Peter

Dobrý deň
Nakoľko už bola CMZ skolaudovaná tak sa chcem opýtať že prečo stale neboli vymene chybne ziarovky osvetlenia CMZ? A ako som si vsimol uz ani vecsina ziaroviek v tých "stĺpykoch" ktore by mali osvetlovat chodnik je nefunkcna. O prepadajucom sa chodniku pri fare uz ani nebudem hovorit a ani o nekvalitnej dlazbe ktora nie je dostatocne spevnena a vysparovana. Ale kedze je to uz vsetko skolaudovane tak je asi vsetko tak ako ma byť. Hold tak to v Sali chodi nekvalitne a drahe.
24. apríl 2014

Poliček

Reklamácia tovaru v takom množstve nie je týždňová záležitosť, rieši sa to. Prepadnutý chodník je z dôvodu pravidelného odstavovania vozidiel pred farou. Na tento účel stavaný nebol......iba pre chodcov.
22. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Momentálne prebieha reklamácia vadnej série osadených výbojok, kde po ukončení dôjde ku kompletnej výmene všetkých výbojok.
Prepadnutý chodník je z dôvodu pravidelného odstavovania vozidiel pred farou. Na tento účel stavaný nebol......iba pre chodcov.
Termín ukončenia reklamácie nie je známy.

Melušová Zuzana
kancelária primátora
Mestský úrad Šaľa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania