Zlomena basketballova doska na SNP ihtisku.

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Kristián 04. októbra 2015

Doska je sprachniveta a zlomila sa. Obruč sa nam podarilo zachranit preto žiadame mesto len o novu dosku . Kôš si kludne aj sami namontujeme .Vopred Dakujeme.

05. október 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. O probléme je mesto informované. Na základe uznesenia Mestského zastupiteľstva zo 16.09.2015 mesto areál ihriska na sídlisku SNP prenajalo SZTŠ ZO Slovtransgaz Sečovce, resp. hokejbalovému klubu. Nájomca sa má o ihrisko starať, oplotiť ho a uzamknúť. Zmluva je už na webstránke mesta. Pokiaľ sa vám podarilo uchrániť pred vandalmi obruč basketbalového koša, obráťte sa prosím na p. Slavomíra Kramera. Aj vo všetkých ostatných otázkach, týkajúcich sa spomínaného ihriska, sa môžete obrátiť na neho, resp. správcu, ktorého p. Kramer určí ako správcu ihriska.

S pozdravom

Ing. Lýdia Vereščáková,
Kancelária primátora
23. november 2015

Odpoveď samosprávy

Váž.p. Kristián,
primátor mesta Jozef Gamrát rozhodol v záujme podpory športu na sídlisku a čo najrýchlejšieho vyriešenia Vášho podnetu, že zlomenú basketbalovú dosku mesto nahradí novou vo vlastnej réžii.
Už ju objednalo a zakúpilo z prostriedkov mestského rozpočtu. Je pozinkovaná a z kvalitnejšieho materiálu s tým, že výrobca garantuje dlhšiu trvácnosť. Len pred pár dňami ju mestu dodali, momentálne sa nachádza na stredisku Technické služby mesta. Podľa povereného vedúceho strediska Jána Pavlovčáka ju nainštalujú v najbližších dňoch. Urobili by to hneď, ale na montáž potrebujú plošinu, ktorú aktuálne používajú na prípravu vianočného osvetlenia.
Podľa slov J. Pavlovčáka sa pokúsia dosku umiestniť do konca tohto týždňa. V prípade potreby nás prosím opäť kontaktujte cez Odkaz pre starostu.
Mestský úrad Vás zároveň ako športovca aj touto cestou prosí, aby ste dohliadli na vandalov, ktorí sa možno budú pokúšať novú dosku opäť poškodiť.

Ing. Lýdia Vereščáková
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.