Katastrofálny stav majetku mesta - " bývalé kúpalisko".

Zodpovednosť za riešenie: Sečovce

V riešení
meno
Jozef Varga 09. decembra 2016

Zanedbaný, nebezpečný a v katastrofálnom stave - areál "bývalého kúpaliska". O daný stav majetku mesta a zjednanie nápravy / vyčistenie, vypratanie, vyklčovanie, oplotenie / sa ako poslanec MsZ snažím už takmer 16 mesiacov spolu s poslancami z poslaneckého klubu. Prečo p. primátor ako výkonný organ mesta v tejto veci nekoná? Areál sa dá upratať a vyčistiť za pomoci kapacít Technických služieb.

13. december 2016

Peter

Tento areál by sa dal skvelo využiť na oddychovú zónu s detskými ihriskami pre rodiny s deťmi, ale aj napr. na iné ihriská. Samozrejme s prevádzkovou dobo a kamerovým systémom. A jednoznačne so zachovaním značnej časti zelene. Ale v tomto meste sa nerobí absolútne nič.
15. december 2016

Zdenka Halgašová

Že sa v meste nič nerobí nieje celkom pravda. Veľa ľudí pracuje pre prospech mesta,len kto pracuje,má čas. Veď Dom seniorov dal na svoju realizáciu čakať vyše 30 rokov. A areál kúpaliska sfunkčniť to bude zase na dlhý čas premýšľania,zavlažovania,kým sa to dá do pohybu. Dobrú myšlienku treba čo najskôr realizovať. Podporiť snahu všetkých aktívnych ľudí. Nehľadať príčiny prečo sa to nedá,ale hlavne hľadať dôvod,pre ktorý sa to oplatí urýchliť. A neviem zabudnúť,čo sa písalo pri likvidácii bývalého kúpaliska. Čo to vlastne bolo?...
21. december 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený pán Varga,
na váš podnet budem odpovedať podľa informácií, ktoré mi poskytol pán Paulovčák, poverený vedúci Technických služieb mesta Sečovce.
Podľa jeho slov sa na budúci rok s údržbou areálu bývalého kúpaliska počíta priebežne počas roka.

Bc. Milan Palfi
kultúrny referent
Mestský úrad Sečovce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania