Štúrova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Sečovce

V riešení
meno
Peter Domanič 14. mája 2019

Dobrý deň, chcem sa opýtať kedy už konečne budú osadené zámky na klietke kontajnerov na Štúrovej ulici. Chvalabohu klietky sú tam už vyše pol roka a na dva zámky už neostalo? Ináč skúste tam vyniesť smeti a určite šliapnete do niečoho nepríjemného. Veď viete do čoho. Vznikla tam verejná toaleta pre asociálov. A ta vôňa ktorá ide odtiaľ. Super. Tak sa ešte raz pýtam kedy budú zámky na klietke. Ďakujem za odpoveď.

14. máj 2019

Max

Pripájam sa k téme, vďaka otvoreným kontajnerom sa tam zdržuje veľa asociálov a chodia tam hlavne kvôli tomu, lebo vedia že tam nie je zámok...
23. máj 2019

Zuzana

Obchodna ulica to iste. A este by ma zaujimalo od kedy maju nasi spoluobcania kluce od kontajnerov ked na ulici nebyvaju?
29. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
31. máj 2019

Dana

Zuzana , kľúče si vraj kupujú po 10 €
10. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedená problematika bola predmetom diskusie a interpelácie poslancov na 6. riadnom zasadnutí MZ v Sečovciach dňa 06.06.2019. K uvedenej problematike prisľúbil opatrenia na zamedzenie voľného prístupu ku kontajnerom pán Paulovčák vedúci TS.


MVDr. Jozef Gamrát
16. júl 2019

Peter Domanič

Dobrý deň,
nedá mi to, opýta sa, kedy už konečne budeme mať kĺúče od kontajnerov na Štúrovej ulici. Nakoľko zámky sú tam osadené cca mesiac možno aj viac a ako vidíte , prikladám foto z reality ako to tam funguje naďalej.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.