Vytapanie pivníc kanalizáciou

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Peter 14. septembra 2014

Chcel by som sa opýtať kompetentných ako presne sa rieši problém s kapacitou kanalizácie. Dnes 12.9.2014 mame opäť zatopene pivnice na Novomeskeho ul. v Senci. V tomto roku je to uz 4krat.
Vydá mesto stavebnú uzaveru dokiaľ sa nevyrieši kapacita kanalizácie?
Neuvažujete o tom, ze by logistické centra pri diaľnici vytvorili nové retencne nádrže na dažďovú vodu?
Ak nie, mienite občanom budovať spätne klapky, resp. prispievať, kedže tieto domy tu stoja 30rokov a problémy majú odkedy sa postavili logistické centra?

Vopred ďakujem nielen za odpoved ale aj za konkrétne riešenia.

15. september 2014

rudo

budovanie retencnych nadrzi a vlastnej kanalizacie pre logisticke centra pre nich znamena dalsie naklady. niekto na meste dostal poriadne do vrecka, aby dostali stavebne povolenia a neboli problemy. to ze budu mat problemy sencania panov na urade netrapi.
15. september 2014

Juro

A cez koho firmu sa robila kanalizácia do logistickych centier? Povolim logisticke centrum pod podmienkou,že moja firma bude robiť kanalizáciu. Minimálne! Že pán primátor?
15. september 2014

karolpavol

Tak ako vsetko, cez hlavneho mestskeho vypalnika. Chces stavebne povolenie? Dostanes, ale nase firmy ti to postavia :-).
16. september 2014

Peter

Pani prosim zmiernite vasne. To ako to funguje v tomto state/obciach je vsetkym zname...
Moj prispevok nesmeroval k tomu, aby sa tu pred volbami osocovalo, smeroval k tomu, ze zrazu su obyvatelia pravidelne vytapany a vodarne ich ignoruju... nie su oficialne informovani preco je to tak a ake bude riesenie.
A riesenie zavolat na druhy den firmu, ktora precerpa splaskovy kanal do dazdoveho kanala sa mi zda az priliz nedostatocne.
Preto Vas prosim ziadne osocovanie, to nam vytapanym obyvatelom nepomoze....
16. september 2014

Juro

Senecká cov mala plnú kapacitu už keď končil bývali primátor. Takže už desať rokov je nad limit. Ako inak to môže dopadnúť. Neriesenie tejto situácie nič neviriesi. Logisticke centra mohli aspoň prispieť K rozšíreniu A zlepšeniu Cov. Lenže presne za toto sa berú peniažky aby sa neriesilo iba hlasovalo.
17. september 2014

Matej Varga

Juro mate to zrejme pomylene ... dazdova voda nejde cez COV ta ma vlastnu dazdovu kanalizaciu, do COV ide splaskova.

Peter podla foto mi skor pride ze to je zaliate splaveninami balata ako vyrazenim kanalizacie aj ked je aj to mozne nakolko niektory obcania a dokonca mesto samotne napajaju dazdovu kanalizaciu (alebo pri velmi vydatnom dazdi na ceste natecie) do splaskovej v tom pripade pri extremnom napore dazda v nizsiepolozenych oblastiach vyraza splasok... nam minuly rok tiez vyrazala tak sme si namontovali spatnu klapku a tento rok je vsetko ok. Velmi pomohlo aj to ze mesto prerobilo prejazdy ponad jarok na F.Krala a tak sa nam pred domom nevylieva dazdova voda ( DAKUJEM Mestu Senec ). ... bohuzial ta sklamem BVSka sa ti na to vykasle tak ako ich nezaujimalo ze im niekolko rokov tecie potrubie ..
18. september 2014

Odpoveď samosprávy

Komunikacia s BVS a.s. na tuto temu velmi zlozita a problematicka ,ale cez to vsetko sa nam podarilo od vodarenskej spolocnosti /ktora zodpoveda za funkcnost splasovej kanalizacie na celom uzemi mesta/ obdrzat stanovisko o ,ktorom obsahu Vas mozeme informovat jednak telefonicky alebo pripadne pri osobnej Vasej navsteve umoznenim nahliadnutia do spisu alebo zaslanim kopie nasej korespondencie s vodarenskou spolocnostou o ,ktore by vsak bolo potrebne poziadat pisomne.Pre pripad ,ze sa rozhodnete pre osobnu navstevu pre nahliadnutie do spisoveho materialu Vam posielam moje tel. cislo /0903219630/ za ucelom upresnenia terminu spolocneho stretnutia.
Za porozumenie dakujem.

Czere Karol

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania