Hlasný zvuk stroja v nočných hodinách

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Martina 17. júna 2015

Už dve noci nám nedajú spať neznáme zvuky, ktoré sa šíria na novom sídlisku JUH - Čierna voda. Dnes nás tento zvuk zobudil ráno pred 4hod. Pripomína to nejaký veľký hučiaci stroj. Najskôr som myslela, že niekto píli drevo. Pokúsila som sa ten zvuk sem aj pripojiť cez YouTube. Dúfam, že pôjde spustiť (nemyslím spievajúce vtáky). Zvuk sa šíri od firiem, ktoré sa nachádzajú za kruhovým objazdom na Šamorínskej ulici, možno z Betonárky

01. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Je potrebné, aby ste jednoznačne zistili pôvodcu hluku.

mesto Senec
01. júl 2015

Martina K

Si snad srandu zo mna robite? Ja to mam zistovat? Obratila som na Vas s tymto podnetom, aby ste mi ho pomohli vyriest a nakoniec si ho mam sama riesit? Co mam rano o 2 chodit po poliach a stavebnych firmach. ?!!!
23. júl 2015

Anetka

Nás to tiež rušilo celé noci na ulici Pri Čiernej vode (za Goldenom :-) -ako keby niekto v noci kosil na traktoriku.Možno to išlo od tej elektrarne pri kruháči na Galantu.
07. august 2015

Martina K

tu je kontakt na firmu z ktorej ide hluk. Včera sme sa stretli všetci susedia, každému ten zvuk prekáža. Dokonca som sa stretla s rodinou, ktorá ma dom vedľa uvedenej firmy, sťažovala sa mi, že nedokáže ani v kľude pozerať televízor lebo zvuk je neznesiteľný. Pokiaľ s tým mesto nič nebude robiť, budeme nútení to riešiť hlásením na políciu ako rušenie nočného kľudu. Pretože zvuk počuť celú noc s menšími prestávkami. PERI !
http://www.peri.sk/info/kontakty.cfm
10. august 2015

Martina K

Keďže sa nám obyvateľov sídliska nechcelo čakať na konanie mesta, kontaktovala som uvedenú spoločnosť, kde mi vedenie prisľúbilo, že budú pracovať do 22hod, prípadne si zavrú veľkú bránu a tým sa zvuk trochu stlmí. Víkend bol zatiaľ bez hluku.
14. september 2015

Martina K

tento podnet môžete označiť ako vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania