Zanedbaný kruhový objazd

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Kruhovy objazd za Sencom po starej ceste smerom na Nitru nie je udrziavany a vyzera zanedbane.

24. jún 2015

Brano

toto je vizitka "turistickeho mesta? kruhove objazdy su viacmenej na vsetkych vstupoch do Senca. co tak vymysliet nieco zaujimave a kreativne.napr. len niekolko 100m od kruhoveho objazdu pri Lidli nasli pozostatky mamuta ... co tak umiesntnit sochu mamuta? namiesto toho vytaju turistov krasne burinove objazdy
24. jún 2015

Brano

OPRAVA vítajú
24. jún 2015

gy

inspiracia 3
29. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Mesto v minulosti už niekoľkokrát písomne vyzvalo správcu komunikácie, pričom však k náprave nedošlo. Z toho dôvodu sme vlastníkovi navrhli riešenie starostlivosti o kruhovú križovatku prostredníctvom sponzora, ktorého zámer sa zatiaľ nemohol realizovať z dôvodu zložitého administratívneho prístupu správcu resp. vlastníka komunikácie.

mesto Senec
30. jún 2015

Janka

a to nemoze mesto "nacierno"vykosit ten kruhac? Ved v meste sa deje vela veci "neoficialne", tak tato by hadam mohla byt jednou z tych pozitivnych, ci?
07. august 2015

Odpoveď samosprávy

Mesto Senec nie je majiteľom ani správcom tejto kruhovej križovatky. A preto sa obrátilo na príslušný cestný správny orgán - Okresný úrad Bratislava - so žiadosťou o zjednanie nápravy. Cestný správny orgán nariadil správcovi - Slovenskej správe ciest - odstránenie závady na predmetnej kruhovej križovatke. Výzvu prikladáme v prílohe.

mesto Senec
24. august 2015

Odpoveď samosprávy

Križovatka bola na základe výzvy pokosená príslušným správcom komunikácie (SSC IVSC Bratislava).

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania