Amfiteáter

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený

Vysielane fimy v amfiteatri su prilis hlucne, nepamatam, ze by tomu bolo i po ine roky, tento rok je to nad mieru hlucne. Este do 22,00 sa to da tolerovat, no filmy trvaju i do 23, 00 hodiny a to je uz prilis. Takymto spôsobom dochadza k ruseniu nocneho kludu, pri otvorenom okne nemozem ani pozerat doma tv, deti nemozu spat, jednoducho nie je klud ktory by som si vecer predstavoval, aby som si mohol oddychnut a relaxovat. Tymto by som chcel na tuto skutocnost upozornit mesto a kompetentnych aby vo veci konali a zamedzili narusaniu nocneho kludu premietanim filmov po 22,00 hodine.

20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Po tom, čo sa návštevníci kina ozvali, že filmy majú byť hlasnejšie, upravili sme hlasitosť na vyššiu úroveň. Aj profesionálne merania nám ukázali, že hlučnosť nepresahuje žiadne povolené normy. Vyjdeme však v ústrety aj obyvateľom mesta, ktorí bývajú v blízkosti amfiteára a znížime hlasitosť najmä po 22:00. Pomôže určite aj to, že slnko každým dňom zapadá skôr a preto môžeme začať skôr premietať a tým pádom aj dokončiť premietanie filmov.

Ďakujeme za podnet a dúfame, že budete s riešením spokojný.

Mestské kultúrne stredisko
20. júl 2015

Veronika

Ja som bola pred nedávnom na premietaní filmu na amfiteátri a musím povedať, že to bolo veľmi hlasné. Nerozumiem ako mohli ľudia požadovať hlasnejšie filmy. Mala by sa hlasitosť znížiť.
24. júl 2015

Matej Varga

Ja by som.chcel poziadat o riesenie problemu s fajciarmi. Je mozne vyclenit sektor pre fajciarov ? Odporucal by som okrajove sedenia resp. Zakazat pocas premietania fajcenie. Zapacha dym sa siri aj niekolko radov od fajciarov abtazuje nas, co snefaciarov. Rovnako navstevuju premietanie aj male deti. Fajciary su nedisciplinovany a bezohladny na okolie nehovoriac o znecistovani amfiteatra.
24. júl 2015

Silvia

Dobry den, pridavam sa k navrhu Mateja Vargu.
06. august 2015

Martina K

Matej Varga, úplne s Vami súhlasím, už som sa chystala dať podnet ohľadne fajčenia. Toto leto sme boli s dcérkou 2x v amfiteátri a stále niekto okolo nás fajčil. A ako píše Veronika, nám sa zdala hlasitosť tiež dosť vysoká.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania