Jesenského

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Pavol 20. septembra 2015

Už niekoľko týždňov sa pravidelne, niel len cez víkendy, ale aj počas pracovného týždňa, budíme, pretože partia podgurážených násťročných holdovala alkoholu v tomto novom malom podniku. V pasáži za bývalou Veneziou, na námestí je tento malý podnik čoraz viac obľúbený a pri ceste okolo vídam stále rovnakých ľudí. Spravidla sa seánsy končia o 2. až 3. ráno. Majiteľa podniku som osobne navštívil v prevádzke, no vysvetlil, že nenesie priamu zodpovednosť za všetkých hostí. Aké mám možnosti okrem pravidelného obvolávania mestskej polície? Prechádzal som podobné sťažnosti na interete, ale našiel som len samé neuspokojivé odpovede. Dnes, 20.9., kedy píšem tento podnet, skončili búrlivé oslavy mladosti o pol druhej ráno. Bežne vstávam do práce o 6 tej. Počuť to aj cez zavreté okná. Je to smutné...

27. september 2015

Eva

Pridávam sa k tomuto podnetu, návštevníci podniku sú hluční, podnik býva otvorený oveľa dlhšie ako má uvedené v prevádzkových hodinách, aj počas pracovných dní - najmä keď sa hrajú futbalové zápasy. Počas leta sme nemohli mať večer vôbec otvorené okná, mestská polícia akurát upozorní, ale nič viac (žeby preto, že tam vysedávajú aj ich známi?).
06. október 2015

Odpoveď samosprávy

Konateľ prevádzky bol predvolaný 30.9. 2015 na Mestský úrad v Senci v súvislosti so sťažnosťami občanov na nedodržanie otváracích hodín a hluku, ktorý sa šíri z prevádzky do skorých ranných hodín. Konateľ bol oboznámený s predmetom sťažností a zároveň bol poučený o následkoch nedodržiavania VZN 1/2011 o pravidlách času predaja v obchode a času prevádzky služieb. Mestská polícia venuje zvýšenú pozornosť danej lokalite. V prípade zistenia porušenia ustanovení VZN 1/2011 môže príslušník mestskej polície udeliť blokovú pokutu. Keby prevádzka pokračovala v porušovaní ustanovení VZN, primátor mesta môže v správnom konaní udeliť pokutu až do výšky 6638,-€.

mesto Senec
06. október 2015

Pavol

Ďakujem za odpoveď samosprávy. V tomto období, počas zimných mesiacov, predpokladám, že sa prevádzka vďaka uzavretiu terasy čiastočne utíši. Predpokladám však, že počas budúcoročnej letnej sezóny sa bude situácia opakovať. Takto mám(e) ale aspoň isté páky.
07. november 2015

Matej Varga

Pavol, buduci rok tam ta prevadzka uz mozno ani nebude ;)
29. december 2015

Dan

Presne viem o čom hovorite, políciu sme volali pravidelne a z okna sme sa pozerali že mladý policajti im boli len na smiech a žúr ďalej pokračoval... A ďalšia vec čo sa tohoto prípadu týka tak to je bordel okolo smetiaku a smeti sú všade po sídlisku! Majiteľovi zrejme nestačí jeden smetiak!
31. júl 2016

Mayla

Rušenie nočného kľudu

Miestny podnik na sídlisku J.Jesenského- Nam.1 .Mája opakovane porušuje § 47 ods. 1 písm. b) zákona č. 372/1990 Zb. o nočnom pokoji. Návštevníci podniku sú hlučný a svojím bezohľadným správaním nás rušia hlavne v nočných hodinách. Na miesto bola viac krát privolaná polícia aby majiteľa upozornila. Problém sa opakuje polícia viac robiť nemôže, majiteľ je stále bez pokuty. A ľudia v okolí podniku musia mať pozatvárané okna lebo sa nevyspia...Do kedy sa bude tato vec tolerovať? Prosíme mesto o pomoc a rýchle riešenie.
10. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Obe problematické prevádzky už nefungujú. tento podnet je teda vyriešený.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania