Nepriechodný chodník

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Martin 27. septembra 2015

Dobry den,
chodnik vedla lekarne pri poliklinike je nepriechodny kvoli leseniu, ktore si tam postavil stavitel budovy (byvaly hotel Luc). Ziadne nahradne riesenie pre chodcov zial nebolo vybudovane, nikde nie je oznacene, ze chodnik je uzatvoreny, chodci su tak nuteni vstupovat na cestu.
Dakujem.

29. september 2015

Odpoveď samosprávy

Zhotoviteľ stavby na predmetnom pozemku má riadne oznámené užívanie verejného priestranstva do termínu 31.10.2015 s tým, že ak daňovník bude predmetný priestor užívať dlhšie, bude povinný oznámiť vznik daňovej povinnosti za užívanie verejného priestranstva. Uvedený termín ukončenia prác podľa rozpracovanosti stavby je reálny.

mesto Senec
02. december 2015

Core13

Vzhladom k dnesnemu datumu (2.12.) by ma zaujimalo, ci danovnik oznamil vznik danovej povinnosti, kedze realnost terminu sa ukazala ako nerealna, a po ceste budeme chodit aj pocas smyklavice.
Dakujem
PS: Toto zaberanie verejneho priestranstva sa mi zda ovela nebezpecnejsie, na ovela frekventovanejsej (vozidlami aj chodcami) komunikacii a ovela dlhsie trvajuce ako na pokutovanej zateplovanej bytovke Kollarova.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania