Verejné WC.

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
JanaN 29. marca 2016

Dokedy sa budeme tváriť, že tu akože máme nejaké verejné WC? Je veľkou hanbou, že mesto, ktoré navštívia tisíce turistov, nevie zabezpečiť tak elementárnu vec, ako sú toalety. Návštevníci veľkonočných trhov opäť museli behať po okolitých reštauráciách, alebo navštíviť toi-toiky na susednej stavbe.

31. marec 2016

Janka

A aj ked je to otvorene, je to spoplatnene, a hlavne, otvaracie hodiny su pomerne smiesne. Myslim, ze mesto ako Senec, ktore hospodari s prebytkovym rozpoctom, by mohlo vediet zaplatit jednu "zachodbabu"a par toaletnych papierov pre svojich obyvatelov.
14. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto vyzvalo prevádzkovateľa zariadenia k plneniu zmluvných podmienok.

mesto Senec
14. apríl 2016

JanaN

Dakujem za odpoved, ktora sa mi ale nezda dostatocna. Co ked si prevadzkovatel nebude plnit svoje zmluvne podmienky aj nadalej? Co mam povedat turistom, ked sa ma spytaju na wc? Bohuzial prevadzkovatel si neplni zmluvne podmienky? Toto je riesenie?
13. máj 2019

Odkaz pre Starostu

Dobry den, reagujem na uz starsi podnet a chcem sa spytat, ci nastal nejaky posun ohladom fungovania verejnych toaliet Toalety su uz roky nefunkcne a je naozaj dost smutne, ze turisticke mesto Senec nema v centre mesta funkcne verejne toalety. Kludne aj spoplatnene.

Juraj Zeerak
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania