Rodinné prechádzky popri jazerách

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Jaro 26. apríla 2016

Posielam podnet na poriesenie. Neni to moc pekna vizitka. Mesto disponuje pracovnikmi, ktory cistia verejne priestranstva, ale treba im aj povedat kde maju ist. Rodinne prechadzky a pekne okolie.

27. apríl 2016

Jana

tieto odpadkove kose by mohli byt konecne vymenene za nieco vkusnejsie, trvacejsie, antivandal. napr. z vymyvaneho betonu. http://www.mestskymobiliar.net/promestaobce/Betonovy-odpadkovy-kos-z-vymyvaneho-betonu-d194.htm?tab=description
27. apríl 2016

Silvia

Dobry den, mna zaraza aj to riesenie - priviazat kos o strom. Retaz uz poriadne vydrala koru.
27. apríl 2016

JanaN

pre objektivnost, koru vydrela strunova kosacka (bezny jav v senci). kos uz takto uchyteny nie je. je to len dalsia ukazka toho, ako su tieto kose labilne.
27. apríl 2016

Jaro

Len pre informáciu, včera 26.4. stále na rovnakom mieste rovnaké smeti. Kde sú tí čo čistia takéto plochy? a to nehovorím o nekosení trávnatých plôch.
02. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

minulý týždeň boli roztrhané vrecia odstránené. Situácia sa počas víkendu zopakovala a momentálne naši zamestnanci znova smeti odstraňujú.

V priebehu tohto týždňa budú osadené nové plastové koše v areáli .

SCR Senec s.r.o.
05. máj 2016

Jaro

Jak jednoducho a pritom prakticky sa to vyriešilo. Naozaj je to pekné riešenie. Teraz sa tam dá naozaj vychutnať prechádzka. Už len tie staré odstrániť. Ďakujem a chválim.
13. máj 2016

Agáta

V takejto rekreacnej lokalite, kde sa plati v lete vtupne, by snad mohli byt aj krajsie kose. Mozno v lete ked je naozaj vela ludi tymito, inak by tam mali byt po okraji chodnika normalne ako meste podla mna
16. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Nové plastové koše sú osadené.

SCR Senec s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.