Večne znečistená Železničná ulica v Senci!

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Edita Szabová 13. augusta 2016

Naše mesto bolo podporené európskym fondom a to na rekonštrukciu celej železničnej ulice v Senci. Každý kto tu žije vie, že hlavne v lete je to veľký pohyb turistov a návštevníkov.
Hanbím sa za to, ako sa my Senčania prezentujeme hneď na vlakovom výstupišti a nástupišti na autobusy.
Všade dolámané haluze zo storočných stromov, popadané suché lístie, ktoré upcháva kanalizačné odtoky, neporiadok po podgurážených poberťákoch, ktorí svojim správaním znečisťujú celú ulicu. Na každom 20 metri máme smetné koše, ale fľaše, poháre, papiere a špaky bežne vidíme pohodené pri odparkovaných autách na druhej strane ulice, kde sú iba dva odpadkové koše /prázdne/. Prečo mesto aspoň 1 x týž. nepošle svojich zodpovedných pracovníkov upratať túto ulicu???? Prečo sa o tento projekt nikto nestará???

17. august 2016

Odpoveď samosprávy

Železničnú ulicu vyčistili zamestnanci Odboru verejnej zelene, údržby a čistenia mesta Senec.

mesto Senec
23. august 2016

Edita Szabová

"VRAJ UPRATANÁ ŽELEZNIČNÁ ULICA v SENCI"

Po predchádzajúcich foto záberoch opäť realita "PO UPRATANÍ ŽELEZNIČNEJ ULICE"!!!
NECHÁPEM TO! MESTO ASI NEMÁ HRABLE ALEBO KOMPETENTNÉ OSOBY ZODPOVEDNÉ ZA KONTROLU!
31. august 2016

Odpoveď samosprávy

Železničná ulica sa čistí pravidelne. Čistia sa aj vpuste, ktoré sú podstatné najmä v čase prívalových dažďov. Samozrejme, že aj po čistení napadá nové lístie a konáre a neporiadni občania zanechávajú po sebe smetie. Tento podnet je dlhodobou úlohou mesta, ktorú si pravidelne plní. Neustále obnovovanie tohto podnetu nič neprináša. Aj v domácnosti treba upratovať neustále a neporiadok sa nevyrieši jedným zásahom.

mesto Senec
11. júl 2017

Edita Szabová

Neporiadok - Železničná

..... stačí sa prejsť cez Železničnú ulicu smer železničná stanica a tam pravidelne sú popadané suché halúzky zo storočných líp. Škoda že sa nikto nestará o túto ulicu, ktorá by mala mesto reprezentovať. Je tam samý neporiadok. Okrem suchých halúz a opadaných suchých kvetov tam nájdete všeličo a dobre si všimnite fotky...táto pomôcka je tam už od piatku 7.7.2017
Upchaté kanalizačné odtoky od neodprataných suchotín zo stromov... odkedy sa tam osadili nové presklené zastávky odvtedy ich nikto neumyl! Sú samá pavučina a špina! Takto prezentujeme vstup do mesta Senec! No hrôza! Hlavne že máme kopec nezamestnaných v meste.
14. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Železničná ulica bola čistená po Seneckom lete aj po Veľkom letnom karnevale. Tento týždeň bolo vyhrabané suché lístie a boli čistené aj kanalizačné vpuste. Zametacie vozidlo túto ulicu rieši každý týždeň.

Útvar verejnej zelene, údržby a čistenia mesta sa stará o celé mesto, nemá takú kapacitu, aby dokázal upratovať na tejto ulici každý deň. Tento týždeň napríklad bola vyčistená Poľná ulica (pokosené, ostrihané, pozametané), Mlynský klin (pokosené, postriekané, ostrihané kríky), osada Martin (kosenie ihriska, úpravy cintorína), Železničná (vytvorená pochôdzna výška aleje líp, zametanie, čistenie vpustí, kosenie trávnikov...). Každý piatok sa aj zametá areál Slnečných jazier.
Promptné riešenie polámaných konárov stromov na rôznych miestach mesta (Inovecká, SNP...). Bude postrekovať dlažbu na Železničnej. Tento útvar práce naozaj nemá málo. V letnom období sa aj čerpajú dovolenky, na ktoré majú zamestnanci nárok.

Nezamestnaní, čiže aktivační pracovníci, sú k dispozícii, ale ich výkon je podpriemerný.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania