Poľná cesta a vozidlá zo staveniska

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Silvia 14. septembra 2016

Developer prerušil oplotenie a po nespevnenej poľnej ceste chodia na stavenisko betónové domiešavače a nákl. autá.
Vraj staviteľ dostal povolenie z mesta.
V tom prípade by nás tu na sídlisku za Štiftom zaujímalo, či mesto zabezpečí opravu hist. tehlového múru, ktorý sa drolí a celé kusy tehál padajú ľuďom do záhrad. Po poslednej veľkej povodni, kedy múr spadol na úseku 2 rodinných domov, sme totiž nezaznamenali žiadnu snahu mesta nestabilitu múra riešiť.
Prečo vycházate v ústrety developerovi a povoľujete výnimky, keď sa tým ohrozuje majetok iných?

19. september 2016

Odpoveď samosprávy

Zhotoviteľ stavby bol vyzvaný na pozastavenie zásobovania stavebným materiálom cez uvedenú komunikáciu, v prípade porušenia zákazu bude sankcionovaný. Ak zistíte porušenie tohto zákazu, žiadame Vás informujte okamžite Mestskú políciu.

mesto Senec
19. september 2016

Silvia

V ten isty den, ako som podavala podnet, som volala ako prve na Mestsku policiu Senec, o com urcite maju zaznam. O nejaky cas som volala spat, aby som vedela vysledok ich setrenia. Hliadka na mieste zistila, ze stavitel ma od mesta povolenie na prechod touto polnou cestou. Az potom som podala podnet.
Dufam, ze chapem spravne Vasu odpoved, ze zhotovitel stavby mal povolenie, ale uz mu skoncilo. Alebo nemal a na policii ma zle informovali?
20. september 2016

eliska kamasova

K polutovaniu v Senci vsetky aktivity podnikatelov maju prednost pred narokmi obyvatelov na slusne byvanie.Na Letnej 20 podnikatel denne viackrat vychadza s nakladnymi autami ,nalozenymi stavebnymi mechanizmami. Od MU ma povolenie na prevadzku a kvoli nemu sa menila dopravna znacka, Do roku 2015 na Letnej bol zakaz prechodu nakladnymi autami. Nestaci mu Letna ul na prechod, nasilne prerusil zabranu za zahradami a napriek znacke zakazu akychkolvek motorovych vozidiel vyuziva aj cestu za zahradami. Dost na zamyslenie , vsetko sa deje v obytnej zone.....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania