Doplnenie dopravného značenia lokalita Slávičia

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Richard Vaniher 21. septembra 2016

Dobry den,

Chcel by som poprosit mesto Senec o dodatocne namontovanie dopravneho zrkadla na krizovatku Slavicia ulica- smer na osadu Martin. Dovodom je bezpecnost a lepsi rozhlad na krizovatke. Vzhladom nielen na buduce odklonenie dopravy cez tuto lokalitu je to NEVYHNUTNE.
Tak isto dalsim vaznejsim problemom je neexistujuci chodnik z ulice Slavicia. Tymto by som chcel poziadat o obmedzenie rychlosti znackou B31a za a pred tabulou zaciatok a koniec obce IS36a,IS36b. Usek treba oznacit obojsmerne tabulou pozor chodci A14. A to vsetko oznacit az za krizovatku smer osada Martin a smer Blatne, ktora by mala byt zvýraznena vodorovnym znacenim.Prvorada je bezpecnost vsetkych ucastnikov cestnej premavky a predchadzanie nehod, ktore su LEN otazkou casu. Dakujeme, Vaniher

22. september 2016

Odpoveď samosprávy

Požadované umiestnenie dopravných zariadení boli prenesené v podmienkach vydávania stanoviska pre investora Národnej diaľničnej spoločnosti, ktoré budú realizované v rámci dopravného značenia pri realizácii obchádzkovej trasy. Druhú časť podnetu už riešime v rámci podnetov podaných v minulosti.

mesto Senec
22. september 2016

Richard Vaniher

Dopravné značenie Trnavská cesta Tehelná

Dobry den,

na zaklade vypocuteho zaznamu z 08.09.2016 zo zasadnutia MsZ, Prosim o urychlenie vybavenie podnetu, ktory som poslal dna 21.09.16 o 20:08. Viem ze za tabulou Senec konci hranica mesta Senec a dalej patri cesta Bratislavskemu kraju. Ale nieje to dovod na to, aby dopravne znacenie nebolo namontovane kvoli birokracii. Myslim ze bezpecnost na cestnej premavke je prvorada. Viem ze najblizsich mesiacoch sa ma zmenit dopravna situacia smer na Blatne myslim ze to nespomali dopravu az tak ako na semaforoch v centre mesta.
Dakujeme, Vaniher
22. september 2016

Anna

uz mimuly mesiac tu bola dost velka havarka , asi 5 aut....
04. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dopravné zrkadlo je už osadené.

mesto Senec
04. október 2016

Anna

Dobry den, a co s chodcami a rychlostou aut na ceste, ako je zarucena bezpecnost chodcov. Dakujem
04. október 2016

Richard Vaniher

Ja som napísal čo by malo mesto urobiť pre bezpečnosť na ceste, bolo mi odpísané že to má riešiť Slovenska Diaľničná. Mesto vystavuje stavebné povolenie som zvedavý keď sa tam niečo stane či si to zobere mesto alebo developer na svedomie. Myslím si že by sme nemuseli zaplatiť dane mestu dane dovtedy do kým tam nebude prístup pre chodcov
30. august 2017

Anna

dobry den, pozadovane zrkadlo pri Slavicej odstranili otvorenim cesty D61, ved aj teraz tam chodia auta zo Sv.Martina, cesta je zarastena krikmi, je tam
zla viditelnost. To zrkadlo je tam nadalej potrebne osadit. Dakujem.
04. september 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol s upozornením na súčasný stav opätovne preposlaný mestu Senec 31. augusta.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
05. september 2017

Monika

Dopravné zrkadlo pri výjazde z lokality Slávičia

Dobrý deň prajem,

chcela by som Vás požiadať o opätovné umiestnenie dopravného zrkadla pri výjazde z lokality ul. Slávičia. Zrkadlo tam bolo umiestnené kvôli uzavretému mostu pri Blatnom a po jeho otvorení bolo dopravné zrkadlo odstránené.
Ale pre lepšiu bezpečnosť a prehľadnosť výjazdu (aj skrz stromový a kríkový porast, ktorý čiastočne bráni vo výhľade) by bolo dobré jeho opätovné umiestnenie.
Ďakujem.
02. október 2017

Richard Vaniher

Dopravné zrkadlo

Dobry den,

Chcel by som poprosit mesto Senec o dodatocne namontovanie dopravneho zrkadla na krizovatku Slavicia ulica- smer na osadu Martin a na Senec. Dovodom je bezpecnost a lepsi rozhlad na krizovatke. To to zrkadlo bolo demontovane po zrušení obchádzky.
Ďakujem
03. október 2017

Odpoveď samosprávy

Zrkadlo je objednané. Prílohou odpovede je odsúhlasené dopravné značenie, ktorú bude v krátkom čase zrealizované developermi. Tým sa automaticky zníži maximálna povolená rýchlosť na 50km/h.

mesto Senec
05. október 2017

Anna

Dobry den, akoze vyrieseny???????????Dnes rano / 5.10.2017 /ziadne osadene zrkadlo, ani znizenie rychlosti aut na ceste od TT, a navyse zla viditelnost na krizovatke, pretoze konare stromov pretrcaju na cestu!!!! KONAJTE uz konecne.
10. október 2017

Anna

Dobry den, zrkadlo osadene , dakujem.
10. október 2017

Anna

Dobry den, zrkadlo osadene , dakujem.
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dopravné značky začiatku a konca obce boli posunuté podľa schváleného určenia dopravného značenia.

mesto Senec
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pripájame fotografiu.

mesto Senec
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pripájame fotografiu.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania