Chodník na Štúrovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Lenka 20. decembra 2016

Kedy mesto mieni dať do poriadku chodník na Štúrovej ulici?Je pekné,že po mesiaci (viď foto zo dňa 15.11) hlinu vyrovnali,udupali že to už nevyzerá ako po prejazde tanku a osadili obrubníky.No odvtedy sa s tým poriadne nehýbalo.A dokonca sa poničili aj trávniky.Obnoví vôbec mesto ten trávnik?Ako ďalej mieni pokračovať s chodníkom?A kedy konečne to celé bude upravené do finálnej verzii?

22. december 2016

Odpoveď samosprávy

Terajšia úprava je iba provizórna, aby pohyb chodcov bol aspoň čiastočne umožnený. V mesiaci január (ak nám to počasie umožní) začne pokládka zámkovej dlažby a v jarných mesiacoch po pokládke telekomunikačných rozvodov v spomínaných zelených pásoch dôjde k ich spätnej úprave vrátane vjazdov do domov v spolupráci aj so správcami inžinierskych sietí, ktorí sa v značnej miere pričinili o vzniknutý stav.

mesto Senec
23. december 2016

Odpoveď samosprávy

Aktuálny stav Štúrovej ulice.

mesto Senec
23. február 2017

Agáta Pomšárová

Veľmi nás teší,že konečne aj Štúrova ulica bude raz pekná ! Ale obyvateľov tejto lokality trápi aj ďaľšia vec - od skorého rána tu premávajú ťažké mechanizmy,kamióny,domiešavače, vodiči vôbec nerešpektujú dopravné značenia - zákaz vjazdu nákladdných vozidiel !
Mohli by ste prosím sprísniť kontrolu na tejto ulici ?
22. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Teleso chodníka je vybudované. V ďalšej etape budú dobudované vjazdy do rodinných domov po pokládke telekomunikačných rozvodov.

mesto Senec
04. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Chodník je vybudovaný.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania