Vtáčia chrípka a holuby na námestí v Senci

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
VLADIMÍR 06. februára 2017

Keďže dnes t.j.3.2.2017 bola v Senci nájdená mŕtva labuť s vtáčou chrípkou,s holubami t.j."lietajúcimi potkanmi"ktoré okupujú celé námestie v Senci treba okamžite niečo robiť.
NAVRHUJEM okamžitú LIKVIDÁCIU!

07. február 2017

Odpoveď samosprávy

Túto problematiku rieši Regionálna veterinárna a potravinová správa Senec. Mesto Senec sa riadi jej pokynmi, ktoré sú zverejnené na stránke mesta: http://www.senec.sk/index.php?doc_id=3501.

V prípade ďalších otázok odporúčame kontaktovať priamo Regionálnu veterinárnu a potravinovú správu Senec, ktorá sídli na Svätoplukovej 50.

mesto Senec
07. február 2017

Matej Varga

Vladimir nebudte hystericky prosim. Keby tie holuby boli "lietajuce potkany" tak by davno pokapali. Su to volne zijuce vtaky tak ako hrdlicky , sykorky, vrabce... Mesto v minulosti nainstalovalo plasicku, na ktoru si samozrejme rychlo zvykli (ine by som ani necakal). Ak budu oslabene a dostanu vtaciu chripku tak pokapu aj same, akurat ich potom nechytajte bez ochrany ruk ;) .
14. február 2017

Jano Falťan

No tak mňa ako obyvateľa toho domu by zaujimalo kedy to začala menovaná organizácia riešiť. A okrem iného tu plašičku nenamontovali mesto ale my vlastníci. Dokonca jedna stará .... sú vymýšlala hlúposti a robila kvôli tomu aparátu problém. Ja ako obyvateľ by som bol veľmi rad keby sme sa tých "potkanov" zbavili nakoľko manželka môže umývať okna každý týždeň! Strielať ti nemôžem, otrava na krysy nepomohla a tak mi došli všetky alternatívy nakoľko si na tú plašičku zvykli! Pokiaľ viem mesto to môže riešiť formou odchytu alebo sokoliarmi. Tak by som bol rad keby to nenalo status "vyriešené"!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania