Odstavené auto

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Lucia 12. mája 2017

Dobry den, uz 4 mesiac na ul.Gagarinova je odstavene auto kt. zabera miesto na parkovanie.

15. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Toto auto stojí na mieste určenom na parkovanie, tak ako na tomto mieste parkujú aj iné autá, má platnú STK a EK. Neporušuje teda žiadne predpisy a môže na tomto mieste parkovať aj naďalej. Parkovanie nie je nijako časovo obmedzené.

mesto Senec
15. máj 2017

Lucia

vase riesenie je velmi zaujimave, nakolko podobne pripady su v inych mestach a najprv oslovia majitela vozidla na odstranenie, pokial viem parkovacie miesta sluzia pre nas obyvatelov
18. máj 2017

Monča

Lucia a majitel toho modreho vozidla nie je obyvatel? Ved mesto odpovedalo, ze ma platne kontroly, cize nesplna definiciu vraku. A ano, mate pravdu v tom, ze v inych mestach oslovia majitela vozidla na odstranenie, ale vraku, nie pojazdneho vozidla ako v tomto pripade. Co ked je majitel dlhodobo chory, v nemocnici, odcestovany, nema na benzin, ... a mozno jazdi iba v noci a zaparkuje vzdy na rovnakom mieste :D, pricin preco tam stoji vozidlo moze byt mnoho. Vam by sa pacilo, kebyze dlhsie nepouzivate Vase auto (z roznych dovodov) a niekto sa stazuje, ze zavadzia, aby ste ho odstranili? A kam by ste ho dali? Preparkovali o ulicu dalej, pretoze auto este budete v buducnosti pouzivat? Alebo by ste to Vase pojazdne auto dali do srotu, lebo zavadzia? :o
19. máj 2017

Lucia

Monika, byvali tam podnajomnici kt. v polovici januara sa odstahovali a auto tam nechali lebo si kupili nove, cize si ho mozu preparkovat na aktualnu adresu alebo nie?
19. máj 2017

Monča

Mali ste to teda napisat takto, lebo to vyznelo, ze je to nepojazdne auto a iba zavadzia. Mate pravdu, ze si ho mali zobrat so sebou. V tomto pripade netusim na koho sa obratit, mozno mestsku policiu, aby majitelov nasli a vyzvali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.