Odchyt papagája Gagarinova ulica

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Michal Béres 13. júna 2017

Dobrý deň
Na Gagarinovej ulici v Senci a pred pár týždnami objavil väčší červený papagáj. Fotka sa zdielala ale nikto sa nehlási. Zdržiava sa stále v okolí stromov na Gagarinovej. Prosíme bol by možný odchyt ? Nie je nič príjemné keď začne o 5 ráno škriekať. Všetci na ulici su v oknách a nevedia spávať. Je otázka času, kedy niekto zoberie vzduchovku čo asi neni vhodné riešenie. Ďakujeme za pomoc

17. jún 2017

Matej Varga

Michal, skuste ho chytit do klietky alebo papagaje sa co viem zvyknu chytat prudom vody. (Premocite ho aby neuletel a bud ho chytite z rebrika [pozor ale v rukaviciach] alebo ho prudom zhodite zo stromu, nic sa mu nestane a chytite ho na zemi) tak ich v zahranici aj hasici chytaju. - ary/kakadu a podobne. U nas Vam to nikto nepojde chytit, mozno uleti.
20. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Odchyt zabezpečuje Okresný úrad odbor starostlivosti o životné prostredie.

mesto Senec
17. júl 2017

Michal Béres

Odchyt zabezpečujú už nejako dlho. Raz som tam videl pánov policajtov čo sa tam prešli a už stačilo asi. Papagáj tam stále je stále škrieka. To je teda pomoc. Asi sa čaká na to keď zdochne cez zimu alebo ho dakto vzduchovkou trafí. Však už sa v SC vzduchovkou strielalo nedávno nečudoval by som sa keby na papagája.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.