Priestor chodníka na Lichnerovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Jozef P. 16. júna 2017

Dobry den,

ako je prosim rieseny priestor chodnika v tejto casti Lichenrovej ulice?
Maju obaja podnikatelia tento priestor prenajaty? Je nutne aby bol priestor chodnika obsadeny bicyklami a kvetinacmi a stolmi restauracie? Nie je chodnik v prvom rade urceny pre chodcov, kociky a voziky ?

Chodniky po celej prvej casti ulice su priechodzie a bez prekazok, len na tomto mieste chodnik obsadila restauracia svojimi stolmi a kvetinacmi a bazar stojanmi na bicykle.
Miesto je potom tazko priechodzie pre vozicky, kocik a vznikaju kolizie s obsluhou restauracie. Obchadzať toto miesto a schadzat vozikom po strmom zjazde, vid. prva fotografie je zlozite.

Dakujem
Obyvatel Senca

17. jún 2017

Monča

Suhlasim s podnetom, castokrat sa tam vobec neda prejst. Uz predtym ako tam bol bazar, bola situacia zufala, bazar s bicyklami to iba dokonal.
07. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Časť verejného priestranstva na Lichnerovej ulici je obsadená terasou reštaurácie Marathon v zmysle platnej nájomnej zmluvy uzavretej s Mestom Senec. Chodník je v danom úseku zúžený, ale dostatočne priechodný. Prevádzka „Bazár AHOJ“ vpravo od reštaurácie Marathon je už toho času zrušená. Stojan na bicykle, ktorého súčasťou bola reklamná tabuľa bol pred prevádzkou bazáru (mimo hlavný koridor chodníka) umiestnený na základe oznámenia daňovníka a z dôvodu zrušenia prevádzky bude v najbližších 3 dňoch odstránený. Daňovníkovi bude alikvotne vyrubená daň za užívanie verejného priestranstva do dňa jeho odstránenia.

mesto Senec
13. júl 2017

Jozef P.

Dobry den,

Mozem sa spytat ci je v ramci najomnej zmluvy prenajaty aj priestor chodnika, nie ten co je sucastou terasy. Lebo tak vznika najviac zuzene miesto a neprejdu ludia a voziky.

Teda ci mesto prenajalo aj samostatne cast chodnika, presne ta cast kde su stoly pri vhode do podniku ?

Dakujem
Jozef

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania