Parkovanie pri železničnej stanici

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Martina Vajdiakova 26. júna 2017

Dobry den, dnes rano bolo nemozne zaparkovat pri zeleznicnej stanici, kedze uz zahradili vstup na jazera. Nebolo by mozne zriadit osobitny vstup na jazera tym, ktori sa nechcu kupat iba parkovat pocas dna? Aby clovek zaplatil 6 Eur denne za vstup a parkovanie je nepredstavitelne. Nevravim uplne zadarmo, ale aspon to cenovo rozlisit, ci ide clovek aj na jazera sa kupat, alebo iba parkovat pocas dna. Vsak teraz cez tyzden tam este hadam uplne plno nemaju. A tak na to doplacame my, co chceme odbremenit mesto a dopravu do BA a spravame sa ekologicky?

27. jún 2017

Martina Vajdiakova

Dnes sa este k uz aj tak nemoznej situacii pridali tieto dva karavany, ktore zabrali cca 5 parkovacich miest. Ked tam zacnu vsetci takto "campovat", tak mozte zrusit zeleznicnu zastavku senec.
27. jún 2017

Odpoveď samosprávy

riešenie je jednoduché - zakúpením permanentky s autom / 30 euro / môžete parkovať na parkovisku počas letnej sezóny.

R. Podolský
28. jún 2017

Veronika

Už aby boli voľby...
28. jún 2017

Anna

A neplatime dost dani, a este
aby sme si kupovali parkovacie miesta aj pri obchodoch, Je to chore?!!!!!!!!!!!!!!!
05. júl 2017

zuzu ticha

http://www.infonettv.sk/archiv/flv/2017-06-29/10.mp4 mesto odkupilo pozemok pri zel. priecesti. snad sa tam vytvori dost parkovacich miest. odporucam pozriet zaznam zo zastupitelstva. nie je vam divne, ako primatorovi poslanci obhajuju vysoku cenu pozemku? Tie argumenty, preco tak draho kupit... ach jaaaaj :-)
06. júl 2017

Sencan

Akoze preco? Ved z mestskeho krv netecie. Mesto treba dojit a dojit....
06. júl 2017

Matej Varga

Zuzu Ticha, 149€ za m2 vcetne stavby a na takom mieste Vam je vela, ked stavebny pozemok v Senci stoji 130-140€/m2 (v meste nie v satelitoch okolo)? Pri prepocte na m2 ta suma vysoka vobec nie je ak mesto vie vyuzit jestvujuce stavby.
Ja dufam, že areal bude predovsetkym sluzit pre ucely mesta a mestskych sluzieb a az druhotne cast zneho na parkovanie. Zupa a MDVSR vymysleli integrovanu dopravu a primarne oni mozu za katastrofalnu dopravu, tak nech na to prispeju aj svojim dielom.
06. júl 2017

zuzu ticha

toto nie je stavebny pozemok ani nahodou. tam je to na dopravu. ved to poslanci hovorili. presne taky isty pripad ako za poliklinikou tusim. bez suhlasu poslancov by tam nepostavili nic. aka je tam infrastruktura? ak by bol v senci normalny primator a poslanci, pozadovali by posudok, alebo by vyhlasili sutaz. ludia potrebujeme taky a taky pozemok, lebo tam chceme postavit to a to. ponuknite. ved to je do oci bijuce ako primator rozpraval, ze ked to neschvalia, tak uz zajtra moze byt predany. a este klame, ze to bolo za 1,3 mio. a vy ste tu nepisal nahodou ze to bolo za 700?
06. júl 2017

Matej Varga

Ano pisal som ze nedavno (pred par rokmi za 750 alebo tak nejak) ale zavudli ste ze nie mesto to predava ale predavajuci to ponukol mestu ci to za taku sumu nechce kupit.
To ze to je doprava neznamena ze to nie je stavebne. Jestvuju tam stavby ktore sa mozu prestavat/zrekonstruovat/upravit ak by sa nestavali nove. Bez ohladu na Vas poslancov vramci moznosti zakona. Doprava neznamena len.cestu alebo parkovisko ci autobusova zastavka.
Primator neklamal. Moze byt to je riziko vzdy. Moze to predat zajtra ale aj nemusi. Je to dobre miesto polohou. Keby to kupila logistika tak aj prekladisko si tam mozu spravit na zeleznicu.
07. júl 2017

zuzu ticha

tak stift nebol pan primator ochotny kupit (moc lacne bolo) a toto je OK? ved kazdy, kto trochu vie citat primatorove tahy vidi o co ide.
09. júl 2017

zuzu ticha

len tak pre zaujimavost, za zeleznicnym priecestim na polnej ulici mate pozemky za 40€/m2 v priemyselnej zone. takze uz vidim, ako sa niekto trha dat 149€ aby tam mohol parkovat autodopravu.
http://www.reality.sk/inzerat/RE0001845-14-000121/predaj-stavebneho-pozemku-na-priemyselnu-vystavbu-v-senci-dobre-napojenie-na-dialnicu-d1
09. júl 2017

Matej Varga

Pletiete si jablka s pomarancmi
11. júl 2017

zuzu ticha

hovorte si co chcete. je tu x majitelov pozemkov, ktory mohli dostat prilezitost a ponuknut mestu zaujimavy pozemok za lepsiu cenu.
11. júl 2017

Matej Varga

A preco neponukli? Kazdy jeden sa moze dvihnut a ist to ponuknut mestu? Preco tak doteraz nespravili? Su to prazdne reci co tu pisete.
12. júl 2017

zuzu ticha

tak v prvom rade malo mesto zadefinovat poziadavku, co hlada. teraz ma kazdy, co vlastni pozemok ist klopat na mestsky urad, ze hej nekupite nahodou?
13. júl 2017

Sencan

No nie je to zlate? Na pozemok za poliklinikou sme 500 000 nemali, lebo don Carlos tak rozhodol. Poslancom ani nedal sancu o teme diskutovat. Jednoducho si aj s Gabikou Nemeth informaciu o predaji nechali pre seba. Ale milionik pre kamosa za nehnutelnost, ktorej cena mohla byt realne o 25 - 30% nizsia sa nasiel hned. Aku ma toto logiku?
13. júl 2017

zuzu ticha

roky sa nenaslo ani 90 tisic na Stift.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania