Ihrisko na Jesenského

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Zu R 10. augusta 2017

Zdravím nedalo by sa niečo urobiť s ihriskom na Jesenského? Veď to je otras to sa nedá nazvať ihrisko .V noci sa tam potulujú túlavé mačky a cez deň je to tiež úplne na h....Keby tam bolo aspoň normálne pieskovisko alebo preliezky ale to čo tam je je vážne len hamba na toľko deti .keby sa tam urobil normálne nejaký altanok ,normálne lavičky a samozrejme tie preliezky a opravil plot! Prosim riešte to.Dakujem

12. august 2017

Zu R

Berte si príklad !!!
18. august 2017

Sencan

Mesto "nema" peniaze. Az tesne pred volbami, aby zalepili ludom oci, zacnu narychlo lepit. To je tak, tri roky sa treba sustredit na vlastne ksefty a tesne pred volbami podstrcit volicom nejaku "aktivitu".
18. august 2017

Lu

Ale aspoň pre tie deti by sa skúsilo niečo normálne lebo naozaj je to hamba hlavne že na jazerách je všetko "super"ale pre domácich všetko na hovno a to doslovne !
21. august 2017

Odpoveď samosprávy

Na jar bola urobená hlavná ročná kontrola, v rámci ktorej boli odstránené chyby a natreté jednotlivé prvky. Súčasný stav zodpovedá správaniu používateľov ihriska.
Pieskovisko sa nebude realizovať, nakoľko sama píšete, že sa v tejto lokalite pohybujú mačky. Pieskoviská sú v meste len tam, kde si ich obyvatelia zodpovedne zakrývajú.
Altánok je možné postaviť, ak takýto zámer všetci obyvatelia hlavne priľahlých činžiakov odobria. V minulosti sa mesto snažilo vytvoriť altánok, obyvatelia sa však postavili zásadne proti.
Pokazené prvky budú v dohľadnej dobe opravené.

mesto Senec
22. august 2017

Zu R

Keby tam nejaké pieskovisko bolo samozrejme by sa zakrylo.a tomu altankz nejak neverím ... lebo mi nebolo oznámené nijak že by sa niekto pýtal.Pevne verím , že by obyvatelia bytoviek neboli proti !!!
22. august 2017

Zu R

Ako fakt nechápem načo je na danom ihrisku plot keď to vlastne ihrisko nie ...Hm vlastne čo sa tá čakať turistické mesto potrebuje vtieravo turistom na jazerách ale deťom v Senci nedopraje ihrisko !!!ale treba stavať polifunkcne domy ...lebo vynášajú ...hamba fuj
23. august 2017

Peter

Pani Zu R, nejdem obhajovat Mesto Senec a jeho samospravu, ale co tak zorganizovat medzi obyvatelmi daneho sidliska brigadu?
1. plot je tam preto, aby chranil deti
2. fakt si myslite ze pieskovisko by sa samozrejme zakryvalo? Prave vcera som siel okolo smetnych kosov, kde som videl 3macky ako si pochutnavaju na granuliach ktore im tam niekto vysypal... smutne nemyslite, ked v SC plati zakaz krmenia tulavych maciek?
3. myslite ze by obyvatelia uvitali altanok,kde by sa v noci zgrupovali rozne zivli ?
23. august 2017

Zu R

Cize neriešiteľný problém ...
25. september 2017

Odpoveď samosprávy

Pokazené prvky sú opravené.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania