Email na mestský úrad na webe senec.sk

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Andrej 07. septembra 2017

Dobry den,

na webstranke senec.sk konkretne tu:
www.senec.sk/sk/register/mestsky-urad

je uverejnena emailova adresa na MU v tvare [email protected].
Je tato adresa platna. Prisla mi z nej odpoved ze neexistuje. V inych kontaktoch na stranke je format ..."@senec.sk" a nie ".com". Skusil som teda adresu [email protected]. Odtial mi neprisla odpoved, ze by neexistovala, ale po troch tyzdnoch mi neprisla ani ziadna odpoved.

Zaroven s mailom poslanym na [email protected], som pouzil formular na zasielanie otazok priamo zo stranky senec.sk, ktory sa nachadza na uvodnej stranke v sekcii "Uzitocne Informacie" / "Napiste Nam" (obrazok v prilohe) -
www.senec.sk/sk/napiste-nam

Ani odtialto som ziadnu odpoved za 3 tyzdne nedostal.

Aka je spravna emailova adresa a kto spravuje web senec.sk?

08. september 2017

gogoool

Ha, v podstate ste poukazali na 2 problemy. Ako ste si vsimli Mesto prestalo komunikovat niekedy v polke augusta (ci uz tu na Odkaze pre starostu, alebo aj mailom). Neviem ci sa tam udial nejaky palacovy prevrat, alebo PR agentura dostala zadanie ako odkomunikovat vsetky problemy, alebo jednoducho nemaju chut odpovedat. Druhy problem je uz 3 mesiace spustena web stranka mesta - jej informacna hondota je hlboko nizka, v podstae okrem uradnej tabule a aktualit na nej nic nenajdete. Od maja nie je zverejnena ani jedna faktura, zapisnicu z junove MsZ by ste hladali marne, zapisnice z komisii ani nahodou. Kopa liniek nefunguje, VZN su jedna katastrofa. Nechapem, co sa vlasnte na urade vlastne deje. To nikoho toto netankuje?
11. september 2017

Odpoveď samosprávy

Mailová adresa Mestského úradu je už na stránke opravená, ďakujeme za upozornenie. Správna mailová adresa je [email protected]. Prosíme o opätovné zaslanie mailu, ktorý len podľa mena "Andrej" nevieme vyhľadať. Prípadne zavolajte na tel. 02/20 205 101 alebo 02/20 205 102.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania