Chýbajúce povinne zverejňované informácie na webe

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Marianna Glončáková 28. septembra 2017

Dobbrý deň,
na novej internetovej stránke sú uverejnené ako platné aj zrušené VZN (napr. na prvom obrázku: VZN komunálny odpad č. 7/2004)
Avšak tam nie sú zverejňované faktúry, ktoré je mesto povinné zverejňovať- ak sú zverejňované niekde inde na internete nebolo by odveci zverejniť aspoň link. (druhý obrázok)
Taktiež na novej stránke chýba podrobný popis nakladania s odpadom, tzv. manuál(obr.3.). - Tiež zákonom prikázané zverejňovanie. (Súbor kam s odpadom nespĺňa zákonné požiadavky)
Prepáčte, ale mám pocit, že máte potrebu niečo tajiť a zamlžovať, aby občania dali pokoj. Veľmi rada by som sa mýlila.
Prosím, dbajte na povinne zverejňované údaje, aby boli prednostne dostupné na webovej stránke mesta.
za nápravu nedostatkov vopred ďakujem

01. október 2017

JanaN

Mam pocit, ze nova webova stranka je dobra zamienka na to, aby mesto nezverejnovalo ani to malo, co na starej stranke. vsetko je velmi neprehladne, povinne udaje chybaju. aspon ze uz nemusime citat oznamenia o ulozenych zasielkach.
05. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

odstranili sme problem s automatizovanym zverejnovanim faktur, na novej stranke je zverjenovanie uz zautomatizovane, prehladnejsie a poskytne kazdemu viac informacii. Starsie zmluvy, faktury a obejdnavky su na adrese starej web stranky http://old.senec.sk, bohzuial migracia vsetkych udajov nie je jednoducha a robime ju postupne a bohuzial rucne. Zverejnenen su vsetky VZN aj s ich stavom, v pripade, ak ste nasli nezrovnalost, ospravedlnujeme sa a vykoname v priebehu nasledujucich dni kontrolu stavov vsetkych VZN a vykoname napravu. Odpadove hospodarstvo a informacie k triedeniu odpadu su tak isto uz aj na novej web stranke, boli zverjenene na starej a v ziadnom pripade tu nejde teda o zamer nezverejnovat informacie. V pripade podnetov a pripomienok k stranke budeme radi ak nam poslete mail na [email protected], [email protected] alebo [email protected] a kazdemu podnetu sa budeme venovat.

Stefan Pap, oddelenei IT

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania