Dokumenty zo zastupiteľstva na www.senec.sk

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Martin Mocko 04. októbra 2017

Na starom webe senec.sk boli v minulosti zverejnené okrem zápisnice zo zastupiteľstva i prerokované materiály. (naposledy je link na zastupiteľstvo z 29.6. a aj ten je nefunkčný) Na novom webe senec.sk už prerokované materiály absentujú a ani aktuálna zápisnica z posledného zastupiteľstva (14.9.) nie je sprístupnená. Nahlásil som pred pár dňami túto info na [email protected] ale bez odpovede.
Môžem poprosiť o zverejňovanie všetkých materiálov, ktoré sú prerokované na zastupiteľstve a nie iba konečnej zápisnice?

05. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

vdaka za podnet, na novu stranku sme presunuli vsetky zapisnice za posledne roky, postupne bdueme kopirovat aj materialy a zvukove zaznamy, je to ale mnozstvo dat. Staru stranku preto ponechavame funckcnu este minimalne do doby, pokym vsetky data uz nebudu skopirovane aj na novu stranku, Zverejnene budu teda postupne aj prerokovane materialy. Link na dokumenty na starom webe je iz opraveny, po zmene domeny na old.senec.sk bolo potrebne opravit kazdy link. Na mail [email protected] odpovedam, ospravedlnujem sa, ak ste odpoved nedostali obratom.

Stefan Pap, oddelenei IT
27. september 2018

Martin Mocko

Dobrý deň,

za chvíľku sa rok s rokom stretne...migrovanie dát vidím stále nie je ukončené. Aký máte pls termín?
Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania