Búchajúci poklop

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Lenka 18. októbra 2017

Poklop na Pezinskej ulici.Stale sa to neriesi.Asi nikomu nevadi,ze ludia nemozu spavat ani vetracku si otvorit vo vlastnom byte.

19. október 2017

Martin

Dobry den, predpokladam, ze pani Lenka chcela povedat asi nieco v zmysle:
"Davam do pozornosti kanalizacny poklop na Pezinskej ulici (kde by presne uviedla, o ktory sa jedna, kedze je ich tam niekolko...), ktory pri prejazde autom vydava hluk a tak zneprijemnuje zivot obyvatelom v bytoch nablizku."

Drzim palce mestu, ktore musi reagovat aj na prispevky podobneho druhu...
20. október 2017

Jozef P.

Ahoj Martin,

obyvatelia Pezinskej ulice ti dakuju za tvoj hejt. Je mile od teba, ze sa zaoberas nasimi problemami.

Ten poklop je rieseny od roku 2015 a stale nie je dorieseny. Aj teraz rano o 5h je stale pocut ako po nom prechadzaju auta. A nezelam ti aby si siel niekedy pesi okolo a zrazu pri tebe poklop buchne, znie to akoby auto prave naburalo.

Ak sa chces dozvediet viac a mas moznost pomoct hladaj informacie tu: https://www.odkazprestarostu.sk/senec/podnety/14738/hluk-poklopu-kanalizacie-pezinska-ul

Pekny den
Jozef
20. október 2017

Odpoveď samosprávy

Predmetný poklop, na základe našej výzvy, niekoľkokrát opravoval zhotoviteľ kanalizačnej prípojky, ktorý prisľúbil jeho opätovnú úpravu. V prípade ak nedôjde k zlepšeniu danej situácie, opäť písomne upozorníme príslušný cestný správny orgán, rovnako ako to bolo pri riešení podnetu z 15. februára 2015, ktorý sa týkal ostatných kanalizačných poklopov.

mesto Senec
06. november 2017

Odpoveď samosprávy

Poklop bol odhlučnený.

mesto Senec
04. máj 2018

Katarina

Dobrý deň, poklop je opäť veľmi hlučný. S najväčou pravdepodobnosťou je tento poklop vadný, keď správne nedosadá do kanálového otvoru a nestačí ho len utesniť. Prechádzaním ťažkými vozidlami tesnenie časom povolí. Tento podnet riešime už 3 roky. Preto by bolo vhodné požiadať o výmenu komplet celého kanálu. Za pochopenie a promptné vybavenie ďakujem.
Katarína
06. máj 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

samosprávu sme o pretrvávaní problému informovali.

Juraj Hurný
[email protected]
30. máj 2018

Lenka

Poklop strasne bucha.Za mesiac oo nahlasenia problemu sa nic neriesi.
28. jún 2018

Katarina

Velmi pekne Vam teda dakujem, ze nic s tym nerobite a automaticky niekolkorocny podnet hodite do kolonky NERIESENY. Buchajuci poklop nam obyvatelom neskutocne strpcuje zivot. Tak Vas opat ziadam, zadat podnet do riesenia a nech sa to aj riesi a definitivne doriesi. Dakujem.
30. jún 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

tento podnet skončil v kolonke "neriešený" následne po tom, čo ubehla 14dňová lehota zodpovednej inštitúcie na reakciu k tomuto podnetu. Neriešený neznamená, že sa podnetu nikto nevenuje. Medzičasom mesto Senec zmenilo zodpovednosť za podnet na inštitúciu Slovenská správa ciest, ktorú sme informovali o pretrvávaní tohto problému.

Juraj Hurný
[email protected]
16. august 2018

Katarina

Dobrý deň p. Hurný, prosím Vás sú najnovšie informácie ohľadne nahláseného trojročného podnetu? Resp. viete mi poskytnúť kontakt zodpovednej osoby? Rada by som sa s dotyčným stretla, nech sa už ľady konečne pohnú. Ďakujem za spoluprácu.
21. august 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

SSC sa k danej veci prostredníctvom OpS nevyjadrila, preto sme s prosbou o kontaktovanie správcu komunikácie oslovili opätovne Mestský úrad Senec.

Juraj Hurný
[email protected]
05. september 2018

Ján Senecký

Poklop je zavarený, čiže definitívne odhlučnený.
18. september 2018

Katarina

Dobrý deň, poklop vydržal po 4 "oprave" znovu iba pár dní a intenzita hluku pomaly a isto začína opäť naberať na sile. Žiadam Vás o preverenie a opätovné odhlučnenie. Ďakujem. Katarína
13. november 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
boli sme informovaní o opätovnej oprave predmetného problému. Preto mením status na vyriešený. V prípade, ak znova dôjde k obnoveniu problému, prosím, informujte nás. ďakujem.

Juraj Hurný
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania