Aktualizovať podnet
Neodhrnute cesty Trnavska, Slavicia

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Neodhrnute cesty Trnavska, Slavicia

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Zuzana 30. novembra 2017

Dobry den. Chcem sa informovat, preco mesto Senec nezabezpecilo k dnesnemu dnu udrzbu ciest a chodnikov. Ulice Trnavska a Slavicia su v otrasnom stave. Cesty, chodniky aj autobusova zastavka su uplne zasnezene. Velmi dobre viete, ze zo Slavicej sa da dostat len jednou cestou do mesta a napriek tomu neurobite nic preto aby ste svojim volicom, ludom, detom, dochodcom cestu ulahcili. Nevedeli ste, ze bude snezit? Kto je zodpovedny za udrzbu a preco je to v takomto stave? Ak sa mi nieco stane, mesto budem zalovat. Vy naozaj cakate az pride k nejakej tragedii. Ziadam Vas o dostatocnu odpoved kedy dojde k naprave tak, aby sa po danej komunikacii dalo prejst autom aj peso bez ohrozeni na zivote. Dakujem.

04. december 2017

Odpoveď samosprávy

K 30.11.2017 bola uvedená komunikácia spolu s chodníkmi upravená a odhrnutá. Prednostne sú upravované chodníky v centre mesta a na miestach s najväčšou predpokladanou koncentráciou osôb. Pohotovostný personál vykonáva údržbu pri snežení priebežne a v zmysle prioritne určených postupov. Hlavná cesta na Trnavskej ulici nespadá do pôsobnosti mesta.

mesto Senec
04. december 2017

Anna

Dobry den, ked ta lokalita nespada do posobnosti mesta, preco domove dane a ostatne dane obyvatelia musia platit do kasy mesta Senec.
06. december 2017

Ján Senecký

Do pôsobnosti mesta nespadá cesta, nie lokalita.
07. december 2017

JanaN

Chodnik spada do posobnosti mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.