Divoka jazda bezohladnych vodicov

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Frido Fridko Frido 06. decembra 2017

tymto vas chceme poprosit o pomoc pri rieseni problemu divokej a bezohladnej jazdy vodicov (hlavne z prilahlej lokality sidliska na zemplinska ul.) ktori vobec nerespektuju sukromne vlastnictvo majitelov pozemkov zahr. osady gagarinova ul. - pristupovu cestu budovanu na nase naklady ktoru vyuzivaju ako skratku k prejazdu na statnu cestu II/503. tymto konanim nie len ze porusuju nase vlastnicke prava ale zaroven aj ohrozuju nasu bezpecnost bezohladnou jazdou a zaroven nicia aj nami budovanu cestu ako aj objekty ( zaspinenim fasad zahr. domov )

08. december 2017

Maroš Horňák

Riešenie je jednoduché. Stačí len zavrieť tu bránu na konci ulici.
08. december 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto preverí u dopravnej polície možnosť osadenia dopravnej značky zákaz prejazdu motorových vozidiel vrátane vybudovania dopravného prahu na časti cesty, ktorá je vo vlastníctve mesta. Úsek, ktorý je však vo vlastníctve majiteľov záhradných domčekov, doporučujeme riešiť osadením mechanickej zábrany na náklady vlastníkov, čo by tento problém definitívne vyriešilo.

mesto Senec
08. december 2017

Frido Fridko Frido

ano, riesenie zatvorit branu by bolo dostacujuce...ak by podaktori vymyselnici nezapchali zamok...(stalo sa)
11. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Na tomto mieste bola opravená cesta a dala sa vypracovať aj schváliť projektová dokumentácia na umiestnenie spomaľovača. Nakoľko sa situácia upokojila, s jeho osadením sa ešte chvíľu počká.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania